2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب میدونه؟؟

1548 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی میدونه تعبیر خواب کتک خوردن چیه ؟ خواب دیدم پسر خالمو زدن به قصد کشت بعد خواهرش داشته عکسای صورت خونیش رو نشونم میداد و آروم گریه میکرد و من دلداریش میدادم که یهو زد روی یه ویدیو که فیلم کتک خوردنش بود وووای انقدر وحشتناک بود تو خواب جیگرم آتیش گرفت و یهو شروع کردم به جیغ و شیون و بلند گریه کردن همه جاش خونی بود این تعبیرش چیه ؟ البته من به این آقا علاقه دارم

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين تعبير كتك خوردن يعني اينكه دچار يك انتقام از طرف شخصي يا يك رنجش بزرگ و شكست شدن هست دور از جونشون 

اما اينكه خون اومده يعني اون انتقام يا شكست از سرشون رد شده و احتمال زياد بهش دچار نخواهند شد 

در كل خون به معني ضد نقيض شدن اون تعبير و دفع شدن بلا هست 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
ببين تعبير كتك خوردن يعني اينكه دچار يك انتقام از طرف شخصي يا يك رنجش بزرگ و شكست شدن هست دور از جون ...

مرسی عزیزم

روی سر و صورتش ریخته بود

تعبير صورت خوني يعني اتفاقي افتاده كه دچار فكراي منفي و شرمساري و غم و اندوهشون شده

البته استاد ما ميگفت ديدن يه شخص خاص در خواب بمعني تعبير خواب براي اون نيست 

رفلاكس معني به افكار خودمون راجع به اون شخص و يا موضوع مشترك ما با اون ادم بر ميگرده

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
روی سر و صورتش ریخته بود

تعبیر خون میگن اگه مثلا خواب ببینی خون از دماغت میاد به نوع گفتن خودت بستگی داره اگه بگی خون میاد یعنی پول میاد اگه بگی خ ون میره یعنی پول میره البته اگه خود شخص ببینه حالا شما میگی رو سرش ریخته لابد زیاد پول داره

تعبیر خون میگن اگه مثلا خواب ببینی خون از دماغت میاد به نوع گفتن خودت بستگی داره اگه بگی خون میاد یع ...

چه جالب

تعبير صورت خوني يعني اتفاقي افتاده كه دچار فكراي منفي و شرمساري و غم و اندوهشون شده البته استاد ما ...

گریه و شیون من چی معنی داره؟