2777
2789

چله زیارت عاشورا

چله نماز شب

۱۲۴ هزار صلوات هدیه به امام جواد ع

توبه از گناهام و تکرار نکردن شون

حاجت ازدواجمو گرفتم خداروشکر

خیلی درمونده شده بودم همه دوستام و دخترای فامیل ازدواج کرده بودن

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
چله زیارت عاشورا چله نماز شب ۱۲۴ هزار صلوات هدیه به امام جواد ع توبه از گناهام و تکرار نکردن شون ...

بعد کدوم چله ازدواجتون جور شد؟ منظورم کدوم چله بودین؟ استغفار هر روز چن تا؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کدوم چله ازدواجتون جور شد؟ منظورم کدوم چله بودین؟ استغفار هر روز چن تا؟

هر سه تا رو همزمان انجام دادم عزیزم

چله زیارت عاشورا روز سی و ششم عقدم بود

چله نماز شب روز چهلم عقدم بود

از صلوات ها هم تقریبا ۱۸ هزارتاشو فرستاده بودم.

عزیزم ذکر استغفار نمیگفتم

منظورم اینه گناهامو ترک کرده بودم و توبه کرده بودم. مثلا دروغ نمیگفتم حتی مصلحتی

غیبت نمیکردم

حجابمو کامل رعایت میکردم

حق الناس رو رعایت میکردم

هر سه تا رو همزمان انجام دادم عزیزم چله زیارت عاشورا روز سی و ششم عقدم بود چله نماز شب روز چهلم عق ...

شروع چله همسرتون اومده بودن خاستگاری یا هنوز نیومده بودن تو زندگیتون ؟ من بخدا خیلی چله برداشتم اما ابنی که میگی نمیدونم 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
هر سه تا رو همزمان انجام دادم عزیزم چله زیارت عاشورا روز سی و ششم عقدم بود چله نماز شب روز چهلم عق ...

الان منم دقیقا همه فامیل و دوستام ازدواج کردن 😔

شروع چله همسرتون اومده بودن خاستگاری یا هنوز نیومده بودن تو زندگیتون ؟ من بخدا خیلی چله برداشتم اما ...

نه عزیزم کسی تو زندگیم نبود

ازدواجمون سنتی بود

فامیل شوهر خواهرمه.

منم خیلی چله برداشته بود ولی از اینا حاجت گرفتم.

منو همه شماتت میکردن😢

دلم خیلی شکسته بود

عزیزم ان شاءالله بیای تاپیک حاجت روایی تو بزنی 😘

نه عزیزم کسی تو زندگیم نبود ازدواجمون سنتی بود فامیل شوهر خواهرمه. منم خیلی چله برداشته بود ولی ا ...

ممنونم گلم تو رو خدا تو نمازهات از ته دلت دعام کن منم مثل تو حاجتمو بگیرم 😢

ممنونم گلم تو رو خدا تو نمازهات از ته دلت دعام کن منم مثل تو حاجتمو بگیرم 😢

حتما عزیزم

عاشق امام حسینم که دعام کرد😍

بهش متوسل شو جواب میگیری

حتما عزیزم عاشق امام حسینم که دعام کرد😍 بهش متوسل شو جواب میگیری

چجوری بهش متوسل شم؟ 

چجوری بهش متوسل شم؟ 

با چله زیارت عاشورا ۴۰ روز

دورکعت هم نماز زیارت میخوندم بعد زیارت عاشورا

روزای پریود نمازشو نمیخوندم.

سعی کن گناه هم نکنی

عزیزم من واقعا دوست داشتم ازدواج کنم واسه همین انگیزه گرفتم گفتم از امام حسین حاجتمو میگیرم. مطمئن بودم. تمام گناه هامو گذاشتم کنار. مواظب بودم یه گناه هم نکنم. نمازهامو اول وقت میخوندم

عزیزم تو هم به خاطر حاجتت سعی کن گناه نکنی

مطمئن باش امام حسین بی جواب نمیذاره

با چله زیارت عاشورا ۴۰ روز دورکعت هم نماز زیارت میخوندم بعد زیارت عاشورا روزای پریود نمازشو نمیخون ...

الان پریودم انشالله دست منم بگیرن واقعا ازدواج میخوام منم 😔 

ببخشید عزیزم سوال پیچت میکنم زیارت عاشورات با صد لعن و صد نفرین بود؟

ببخشید عزیزم سوال پیچت میکنم زیارت عاشورات با صد لعن و صد نفرین بود؟

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داشته باشی بپرس.

نه عزیزم ساده بود فقط یه بار میخوندم

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داشته باشی بپرس. نه عزیزم ساده بود فقط یه بار میخوندم

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی خدا اجرت بده