2777
2789

من تازه لب تاپ خریدم و بهم گفته گرافیک دستگاه ۸ هستش من مسیرش رو پیدا کردم ولی نمیدونم کجا نوشته ۸ 

دوم اینکه بین مارک لنوا و ای سوس شنیدم ای سوس بهتره و نظر شما چیه؟

ی لب تاپم کارت گرافیکش nvidia و دومی radeon میگن nvidiaبهتره بازم نظدتون رو بگین

(هر عزیزی هم که تخصصی میدونه بگه حتما خودم مدرک icdl داره صادر میشه مثلا😉 یعنی هر موردی رو بهم بگین متوجه میشم)

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر در نمیارم اما شوهرم ایسوس داره چند ساله و راضیع

مرسی عزیرم 

چرخش واسشون بچرخه😂

میش لطف کنی از ایشون هم بپرسی گرافیکه واسم مهم تره 🙏🙏🙏🌷🌷🌷

رو صفحه دسکتاپ رایت کلیک کن و گزینه اسکرین رزولوشن رو انتخاب کن 

از تو پنجره باز شده ادونس سیتینگ رو انتخاب کن 

تو پنجره جدیدی که میاد تب آداپتور می تونی ظرفیت حافظه تو ببینی 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
رو صفحه دسکتاپ رایت کلیک کن و گزینه اسکرین رزولوشن رو انتخاب کن  از تو پنجره باز شده ادونس سیت ...

خب ظرفیت حافظه نمیخام که مسیرا رو بلدم 

باز ممنون میخام از گرافیک ۸ مطمن شم

ای سوس برند تایوانیه لنوو چینی اما این دلیل نمیشه که بگیم همه مدلای لب تاپ های ای سوس ای همه مدلای لنوو بهتره بستگی به مورد مصرف شما داره 

ان ویدیا و رادون ام دوتا غول تراشه گرافیک سازی هستن مث اینتل و ای ام دی نمیشه دقیق گفت کدوم یکی نسبت به اون یکی سر تره باید مدل گرافیکاتو دونست ببینی کدوم مدل بالاتره 

من سر در نمیارم اما شوهرم ایسوس داره چند ساله و راضیع

ی سوال اینک میگین راضین کارای مهندسی هم باهاش میکنن یا کارای تخصصی چون واس واحد دانشگاه خواهرم فناوری دارن خیلی عملکرد مهمه

خب ظرفیت حافظه نمیخام که مسیرا رو بلدم  باز ممنون میخام از گرافیک ۸ مطمن شم

بابا خوب مگه ظرفیت حافظه کارت گرافیکی تو نمی خوای ببینی ؟

مسیرش همونه ک بهت گفتم

ای سوس برند تایوانیه لنوو چینی اما این دلیل نمیشه که بگیم همه مدلای لب تاپ های ای سوس ای همه مدلای ل ...

بله بله درسته اطلاع دارم زیاد هم پرس و جو کردم میخام اندازه گرافیک رو پیدا کنم شما بگو کدوم مسر کجا من میفرستم بعد مقایس کنید ببنید کدوم بهتره