2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست بچش این مشکل رو داشته باشه یا تو اطرافیانش دیده باشه!

منم چندتا رو میشناسم ۳ حتی نزدیک ۴ سالشونه ولی هنو نمیتونن یه کلمه حرف بزنن 

الانا زیاد میبم از این موردا 

نگران نباش 

منم چندتا رو میشناسم ۳ حتی نزدیک ۴ سالشونه ولی هنو نمیتونن یه کلمه حرف بزنن  الانا زیاد میبم ا ...

بیشتر نگران دارویی هستم که تجویز کرده .

باید گفتار درمانی هم ببرمش؟

چرا حرف میرنه.من به خاطر پرخاشگری و خودزنی بردمش دکتر.گفت تاخیر تکلم داره.خودم متوجه نشده بودم.

این پر خاشگری هم به خاطر تاخیر تکلمشه چون منظورشو نمی تونه برسونه ولی به نظر من دارو نیاز نداره ویس دکتر هولاکویی من گوش می دادم می گفت تا پایان دو سالگی صبر کنید ودختر من همین که سه سالش شد خیلی بهتر شد حرف زدنش من هم هر کلمه ای که می گفت تشویقش می کردم

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
بیشتر نگران دارویی هستم که تجویز کرده . باید گفتار درمانی هم ببرمش؟

اخه بچت سنی نداره ک ازش انتظار داشته باشی 

بعضی دیر زبون باز میکنن 

در مورد داروم نمیدونم 

ولی تخم کبوتر شنیدم خیلی موثره 

من میدونم بابای خودم 4 سالگی زبون باز کرد داداشم هم همینطور ازون ور شوهر و برادر شوهرم 2 سالگی تازه ...

راستش دخترم خیلی مشکل صحبت کردن نداره بدکی هم نیست من بیشتر به خاطر این بردمش دکتر که انگار دچار یه جور حمله عصبی میشه قاطی میکنه خودشو میزنه ببینیش فک میکنی الانس که تشنج کنه نوار مغزم ازش گرفتن.تعجب کردم وقتی دکتر گفت تاخیر تکلم داره

البته دکتر برده بودم ودر مورد تکلمش هم سوال کردم گفت خودت یا شوهرت یا اطرافیانتون با تاخیر صحبت کرده ومن گفتم بله خاله وعمه اش با تاخیر صحبت کردند

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚