2777
2789
عنوان

وزنم خوبه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 73 پست
مطمئنی؟😳😳😳😳 من قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۸ اون وقت من ۴۴ میپوشم بعد شما با ۸۰ کیلو وزن ۴۴ میپوشی😞

اره بخدا. البته شلوارام یه سایز بیشتره چون من بالاتنه م خیلی لاغره و چون هرروز میرقصم و حلقه میزنم کمرم لاغر شده

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
۴۶  مانتو اداری اکثر فری سایز میپوشم

قد ۱۶۲ باید سایزش ۳۸ باشه

فعلا شروع کن به سایز کم کردن 

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا. البته شلوارام یه سایز بیشتره چون من بالاتنه م خیلی لاغره و چون هرروز میرقصم و حلقه میزنم ک ...

منم کلی رژیم گرفتم و فقط بالاتنم لاغر شد ۷۲ کیلو بودم  شدم ۶۷ ولی شکم کوفتیم موند😔

خیلی خوبه که حلقه میتونی بزنی پس بدنت سفت شده دیگه به خاطر ورزش و وزنتو نشون نمیده، چون خواهر منم ۸۰ کیلوعه و ۴۸ میپوشه

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
منم کلی رژیم گرفتم و فقط بالاتنم لاغر شد ۷۲ کیلو بودم  شدم ۶۷ ولی شکم کوفتیم موند😔 خیلی خوبه ...

من خیلی ورزش میکنم همیشه سایز کم میکنم ولی وزنم ۱۰۰ گرم میاد پایین. قبول دارم حداقل باید ۱۰ کیلو کم کنم ولی واقعا رژیم سنگین برام خیلی سخته من هرروز یا میرم پیاده روی یا تو خونه میرقصم و حلق میزنم

من یه دوره برای عروسیم رژیم گرفتم شدم ۷۰ انقد لاغر شده بودم که پهلوهام و شونه هام کلا استخون شده بود. نمیدونم چجوری بعضیا میگن قد ۱۶۸ مثلا وزن باید ۶۰ بشه. من اگه ۶۰ بشم میشم استخوون کامل مثل نخ میشم 😂

من خیلی ورزش میکنم همیشه سایز کم میکنم ولی وزنم ۱۰۰ گرم میاد پایین. قبول دارم حداقل باید ۱۰ کیلو کم ...

چقدر باحالی تو کاش عکس اندامتو بذاری من واقعا کنجکاوم

میشه برام دعا کنین😍😍😍
من خیلی ورزش میکنم همیشه سایز کم میکنم ولی وزنم ۱۰۰ گرم میاد پایین. قبول دارم حداقل باید ۱۰ کیلو کم ...

شتید استخون بندیتون درشته، به من دکتر گفته حداکثر وزنت باید ۶۲ باشه‌ ولی به قول شما دیگه رژیم گرفتن برام خیلی سخته

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
شتید استخون بندیتون درشته، به من دکتر گفته حداکثر وزنت باید ۶۲ باشه‌ ولی به قول شما دیگه رژیم گرفتن ...

اره استخون بندیم درشته و سنگین

من اصلا هیچ وقت عکس نذاشتم اینجا. من تپل هستم ولی بیشتر پایین تنه 

من همه جام پره بالاتنم لاغر نیست و چهارشونم ولی پایین تنمم درشته و رونو بااسنم پره کلا پرم 

میشه برام دعا کنین😍😍😍