kallsifer مدیر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 عنوان مرا از تاریکی های جهل بُرَهانید😌 | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست این گل را چه نام است و چگونه وی را تیمار بنُمایم؟؟☺ به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄 1398/02/10 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10107 آری فرزند همه را میتوانند از جهل برهانند☺ شما را سپاس میگزارم این مدل شکلات از مارک شونیزاگه لطفا اسمشو بلدین میشه به من بگین ؟ مثلا ما شکلات( بالشی) از مارک آیدین داریم این چه مدلیه ؟ ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 😂 خواهش می نمایم. ولی گلت بسیار زیباست او را ازجان ودل مراقبت بونماه سخنت را بر روی دو دیده مینهم😌💙 به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 شما را سپاس میگزارم این مدل شکلات از مارک شونیز اگه لطفا اسمشو بلدین میش ... چیز غریبیست تا بحال با ایشان آشنا نشده ام 🤔 به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40524 واقعا؟؟بهم کادو دادن نمدونم اسمش چیه😓 قاشقیه عزیزم.تو نور مستقیم نزار بین ابیاری هم بزار خشک شه خاک.گل کم دردسریه.البته من گل خودمو به فنا دادم😂
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10107 چیز غریبیست تا بحال با ایشان آشنا نشده ام 🤔 وای یاد فیلمای تاریخی افتادم که یکی بر میگرده به زمان حال ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 قاشقیه عزیزم.تو نور مستقیم نزار بین ابیاری هم بزار خشک شه خاک.گل کم دردسریه.البته من گل خودمو به فنا ... مرسی عزیزم به یاد گل شما حتما ازش مراقبت میکنم ک روح گل شما هم شاد بشه تو اون دنیا 💙 به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
سحرخوش عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3221 آه هموطن من نیز🙃 کاش لاقل رشتم کشاورزی نبود😓...همه ازم توقع دارنمن فقط گل محمدی رو میشناسم!!تازه همونم یه وقتایی با گل رز قاطی میکنم😳 چی میگی تو😤😤😤😤
shiva281691 عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 4179 شما را سپاس میگزارم این مدل شکلات از مارک شونیز اگه لطفا اسمشو بلدین میش ... شونیز طلایی(فتدقی) یک بسته داشتم تموم شد گرون شده الان 😢😢😢
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 وای یاد فیلمای تاریخی افتادم که یکی بر میگرده به زمان حال&nbs ... 🤣🤣🤣🤣خعلی باحاله من بعد از تاپیک اندرونی @ناربن اون ادم سابق نشدم😍💙 به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 کاش لاقل رشتم کشاورزی نبود😓...همه ازم توقع دارن من فقط گل محمدی رو میشناسم!!تازه همونم یه وقتایی ب ... عزیزووووم😘😘😘😘 به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
kallsifer مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1890 🤣🤣🤣🤣خعلی باحاله من بعد از تاپیک اندرونی @ناربن اون ادم سابق نشدم😍💙 ولی این نار بن اون ناربن نیست☹ به بعضیام باید گفت : خودمون عَنیم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10107 شونیز طلایی(فتدقی) یک بسته داشتم تموم شد گرون شده الان 😢😢😢 اره الان تونت زدم اسم خاصی نداره نوشته بود شونیز با مغز فندق و ویفر الان یه جعبه ش سی تومنه اگه ازون بسته کوچولو سه تایی ها بگیری دو و پونصد یا سه تومن ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...