2777
2789

بچه ها الان که دارم این تاپیکو میزنم واقعا ناامید و افسرده ام .دلم داره میترکه داغونم.۳ ماهه لتروزول خوردم فعلا هیچ خبری نیست .بعد دو تا سقط که بخاطر حاملگی پوچ بود تا دو ماه دیگه ام ۳۴ سالم میشه یه دنیا درد دارم .تا زیر ۳۵ باردار نم بعدم که دیکه خدا میدونه چی میشه .با این فشار خونو مشکل قلبی و اضافه وزن 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد پاکی یه شب درمیان تا ده شب اقدام داشته باش.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها برام دعا کنید .بعضی وقتا انقدر بچه میخواد بغلم دل دل میزنه که یه بچه بغل کنم تخلیه بشم.قلبم داغون میشه از این وضعیت 

گلم توکل به خدا استرس نداشتخ باشه برات سمه ان شاالله باداری این ماه

قربون خدا برم خیلی صداش میزنم.تقریبا ۷ ساله ازدواج کرم