2777
2789
عنوان

سرماخوردگی خراست😫😭😭

105 بازدید | 10 پست

سلام صبح به خیروای که چقدرسرماخوردگی بده😢باردارم این آخرا نمیدونم چم شده تویه ماه دوبارسرماخوردم اونم سفت وسخت،بخورسردم گذاشتم بالاسرم ولی فایده نداره،دیشب شیرگرم،تخم شربتی،آبمیوه،پرتقال همه چی خوردم اماالان ازبس بینیم کیپ شده خوابم نمیبره،گلودردم گرفتم😭حالا ظهرمامانم سوپ میده میادبه نظرتون دیگه چیکارکنم بهتربشم؟حالم اصلا خوش نیست،تازه یه تیرافتاده تو دندونای سمت چپم اوناهم دردمیکنن😐😭😭بیاییددلداریم بدید یکم

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب ولرم با عسل و آب ليموترش بخور آب نمك هم قرقره كن هم براى گلوت خوبه هم دندونت انشاءالله زودتر خوب بشى عزيزم ❤️❤️❤️

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
دندون شاید از کمبود کلسیم و دی باشه.حتما به دکترت بگو علاوه برکلسیم ویتامین دی هم بده.

ویتامین دی توآزمایشام خوب بوده مصرف کلسیمم خوبه،سوپراکل میخورم ولی ازدیروزکه سرماخوردم دندون دردم گرفتم

ینی داره صب میشه ومن هنوز نکپیدم😰 امیدوارم زودترخوب بشی فداتشم. سرخ کردنی نخور اصن. فقط آبکی و سوپ

بروبخواب جای منم بخواب،من عاشق خوابم وقتی اینجوری میشم وخواب شبم ازدست میره خیلی عصبی میشم

فقط سوپ و مایعات خوبت میکنه . اصلاااا پرتقال نخور بیشتر گلوتو تحریک میکنه . من تو بارداری ی واکسنی بهم زدن نمیدونم چی چی بود گفتن مریض نمیشی . جان سخت شدم 🙄

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...