2777
2789

دو سال پیش به فاصله دو ماه دو تا سقط تو هفته های اول داشتم که قلب تشکیل نمیشد و خودش سقط میشد.از قبل تنبلی تخمدان داشتم ولی هر دو بارم با اولین اقدام باردار شدم!بعد اون مدت تحت نظر بودم و آزمایشات و ... دلیلی پیدا نشد و مشکلی نداشتم.دکتر گفت میتونم طبیعی اقدام کنم دو ماهه بعد اقدام کمر درد و درد های خفیف زیر دل مخصوصا سر پا موندنی و درد سینه و ... دارم ولی چند روز قبل پری لک بینی میاد و بعد با تاخیر پری میشم!!!در حالی که قبلا سابقه لک بینی و عقب و جلو شدن نداشتم!!کسی میدونه علت چیه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این علائم ..علائم قبل پری هم میتونن باشن..که بعد از پریود تموم میشن..پس نگران نباش و امیدت به ...

آره عزیزم میدونم علائم قبل پری هست ولی من هیچ وقت این علائمو نداشتم حتی درد پری هم نداشتم نهایتش نیم ساعت قبلش یکم زیر دلم درد میکرد!!!

آره عزیزم میدونم علائم قبل پری هست ولی من هیچ وقت این علائمو نداشتم حتی درد پری هم نداشتم نهایتش نیم ...

بله عزیزم،میدونم..منتهی وقتی توی اقدامی تمام هورمون ها بهم میریزه..و به خاطر تغییرشون توی بدن..ممکنه خیلی چیزاهم باهاشون تغییر کنن..مثل نظم سیکل ماهانه..دردایی ک هست..اندازه و نوع خونریزی و خیلی چیزای دیگه..

در هرصورت انشالله که همونی که دلت میخاد پیش میاد❤️

🧡
بله عزیزم،میدونم..منتهی وقتی توی اقدامی تمام هورمون ها بهم میریزه..و به خاطر تغییرشون توی بدن..ممکنه ...

ممنونم از راهنماییت سامی جون.ایشالا که به زودی و بی درد سر و بدون لک بینی و درد و استرس هایی که با خوش میاره راحت باردار بشم.برام دعا کن عزیزم❤❤❤❤