2777
2789

سلام من دوروز میشه زایمان کردم  امروز یکی از بخیه هارو دیدم که روی نواربهداشتی افتاده بود خییییلی نگرانم زود افتاده ؟؟؟؟

چیکار باید بکنم لطفاااا کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو خشک نگه دار تند تند نوارتو عوض کن میتونی پارچه تمیز نخی هم بزاری. من عسل طبیعی هم میریختم رو بخیه هام.

یادم نمیاد چن روزه بود افتاد ولی اگه بدنت جوری هس که زخم زود جوش میخوره نگران نباش. میتونی بری دکترت برا سریعتر خوب شدن زخمت بعت پمادم بده

تظاهر میکنم به زندگی کردن

بچه ها راسته که میگن زایمان طبیعی افتادگی مثانه میاره؟🙁

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
وای نینی 😍 من جواب سوالتو نمیدونم ولی بابت نینی تبریک میگم 😊 زایمان خیلی درد داشت؟ 😥

ممنون عزیزم  . اره ۹ ساعت درد خیییلی وحشتناک رو تحمل کردم  نی نی باکلی امپول فشار بدنیا اومد🤕

ممنون عزیزم  . اره ۹ ساعت درد خیییلی وحشتناک رو تحمل کردم  نی نی باکلی امپول فشار بدنیا او ...

وای من میترسم 😐 قبلش ورزش میکردی؟ 😥 آقا ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسما، جواب نده اگر نمیخوای 🙈

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
وای من میترسم 😐 قبلش ورزش میکردی؟ 😥 آقا ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسما، جواب نده اگر نمیخوای 🙈

نه عزیزم نترس . بستگی به بدن خودت داره وتحملت . نه من خیلی کم ورزش میکردم وبخاطر همین تنبلی زایمان سختی داشتم . ولی تو تا میتونی ورزش کن از لحاظ تغذیه ام حسابی به خودت برس که مثل من یهو موقع زایمان غش نکنی

وای الهی... حالا خدا رو شکر بخیر گذشت و الآنم نینیت سالم بغلته 😍

نه من میخوام نخورم که بچم تپل نشه راحت در بیاد 😂 شوخی میکنم طاقت نخوردن ندارم هرچی میبینم میبلعم 😅

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤