2777
2789
عنوان

دلم نمیاد بفروشمش🚗🚗

344 بازدید | 27 پست

یه پراید داریم که با کلی زحمت  خریدیمش الان همسرم میخاد برای خونه🏠 خریدن اونو بفروشه منم خیلی وابسته هستم به این ماشین🚗 

با توجه به اینکه شغلمون جوری هست که همش سرکاریم و بعضی اوقات با این ماشین دور میزنیم دلمون وا میشه حالا چکار کنیم ؟بفروشیمش ؟اصلا به نظر شما خونه پایین میاد قیمتش

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفروش خونه بخر .دیگه هیچی پایین نمیاد همینجور داره بالا میره 

گریم گرفته اونقدر که من این ماشین دوس دارم

همین الان بفروش خونه بخر،خونه که ارزون نمیشه ولی ماشین مستهلک میشه

پرایدمون صفر خریدیم ۲۱تومن واقعا براش جون کندیم دو تایی تا تونستیم قسط بدیم

دست رو دلم نذار نمیدونم چرا اومدم خونه ی شوهر ماشین نازنینمو فروختم ۲۲ تومن اونم ۲۰۶ موتور فرانسه الان حداقل ۷۰ بود 

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
گریم گرفته اونقدر که من این ماشین دوس دارم

من اصلا پراید دوست ندارم قبلا یه ماتیز داشتیم عاشقش بودم خودم میبردم خیابون راحت هرجا میخاستم جا پارک پیدا میکردم ولی شوهرم رفت داد پراید گرفت من هنوزم اونا میخام اگه پول داشتم خودم ازش میخریدم   

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من