2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست

راستش من میخوام برم. 

ولی امروز رفتم اونجا نگاه کردم.. تازه اجازه نمیدادن... یواشکی رفتم اتاقا رو نواه کردم... خیلی خورد تو ذوقم... ( در و دیوارا داغون و خراب اتاقا دلگیر و تازیک و کوچیک.. وسایبا قدیمی و ابتدایی... ملافه ها کثیف و کهنه... لباسایی که میدادن تن شون کنن کثیف و زشت... و بیریخت... و با چند تا زائو صحبت کردم.. نصفی راضی بودن نصفی ناراضی... موندم چیکار کنم 

من ندیدمش،مامان پیشش بود میگفت درد داشت رضايت اش رو نمیدونم ولی همین بیمارستان عمل اسلیو کرده بود را ...

اهان... تو بخش معمدلیش بستری شد یا بخش خصوصییه اش؟ 

مردم و مادران هم شنیدم... ولی دکتزی که میخوام ایتجاس اخه... 

وإلا تو دوره كاراموزي بيمارستان امام علي كه بودم أصلاً ازش خوب تعريف نميكردن ببين ميتوني يه جابه جايي تو پزشك انجام بدّي معمولاً بارضايت خودت ميشه خانم دكتر رضائي جراح زنانه فوق العادست برو ببين قبول ميكنه

من ندیدمش،مامان پیشش بود میگفت درد داشت رضايت اش رو نمیدونم ولی همین بیمارستان عمل اسلیو کرده بود را ...

میشه بپرسم چند وقت بعد عمل اسلیو بچه دار شدن؟؟ منم مرداد پارسال همونجا بای پس کردم و الان باردارم. ولی گاها از لحاظ انرژی کم مبارم

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
اهان... تو بخش معمدلیش بستری شد یا بخش خصوصییه اش؟ 

من مرداد پارسال همونجا بای پس کردم. هنوز بخش vip نداشت. به نظرمن هم تمیز نبود. دلگیر هم بود

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش