2777
2789
عنوان

لتروزول و لکه بینی

558 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. من این دوره سومم هست ک لتروزول میخورم اما نتیجه ای نگرفتم😟 نمیدونم چرا الان روز ۱۰سیکلم هست لکه بینی دارم. غیر لتروزول استروژن هم میخورم واسه ضخامت دیواره رحم ولی نمیدونم چرا لک بینی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.فقط لترزول داده؟ کلومیفن نداده؟

من هم این دوره خوردم اما کلومیفنم داده بود.لکه بینی نداشتم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

منم دوره سوممه اما لكه بيني ندارم فقط احساس ميكنم باخوردن اين قرص يكم رابطه برام سخت ميشه چون خسك ميشم😁

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

من دیروز سونو ۱۴ قاعدگی داشتم خداروشکر گفت همه چی خوبه فولیکول  بالغ هم داشتم.

شما تو این مدت سونو ندادین ک فولیکولتون چطوره؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من دیروز سونو ۱۴ قاعدگی داشتم خداروشکر گفت همه چی خوبه فولیکول  بالغ هم داشتم. شما تو این مدت ...

چرا فولیکولام دکتر گفت عالی هستن اما نشد. این دوره سوم هست استفاده میکنم اگه باردار نشم همسرم باید بره آزمایش

چرا فولیکولام دکتر گفت عالی هستن اما نشد. این دوره سوم هست استفاده میکنم اگه باردار نشم همسرم باید ب ...

انشاالله ک خیره

همسرتونم آزمایش بدن خیالتون راحت میشه