2777
2789
عنوان

شما از کی شروع به آموزش مسائل جنسی به کودک کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6022 بازدید | 88 پست
سلام خدمت همه دوستان آموزش به فرزندان باید از سن ۳سالگی شروع بشه نه برای اینکه از خودش در مورد اندام ...

برعکس داری میگی. در ضمن شما مردی اینجا چکار داری؟

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک به درد بخور دیدماونم برا چندسال قبلکاش اطلاعات مفیدتری میزاشتید@مونا_تهرانی

اسلام اومده که ما ادم بشیم. اگر بخوای ادم باشی باید مسلمان واقعی بشی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

از شش ماهگی بچه رو شروع میکنم جیش بگیرم.زود عادت میکنن.بعد که می‌ره بغل بابا برا دستشویی هی میگم ابرو هست.بدون شلوار یا لخت بچه رو ظاهر نمیکنم ولی تا دو سالگی شیطنت می‌کنه و گاهی عمدا بدنش رو نشون میده.تو خونه ما همه زود رو برمیگردونن.

بچه بزرگ که میشه خود بخود خودش رو میپوشونه.چهار سالگی دیگه راه نمیدن برم دستشویی و بعد نه سالگی حموم کاملا مستقل هستن.مسایل زناشویی رو در قالب تولید مثل بعد از ده سالگی بدون طول تفصیل.بچه فکر می‌کنه آدمها فقط برا تولید مثل نزدیکی دارن.احکام جنابت رو هم ششم و هفتم

بقیه به عهده خودشون و گوگل

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

خانوم تهرانی جای این حرفا فکری برای مشکلات سایت بکنید 

چرا من پست میذارم ده دقیقه بعد منتشر میشه 

چرا تاپیک میذارم دو ساعت بعد منتشر میشه

اون از وضعیت تبلیغات سایت اون از بدبختی واسه عکس گذاشتن اون از قوانین مسخره واسه حذف تاپیک واقعا شورش دراومده

چرا باید بدونه که چشم و گوشش باز بشه و کنجکاوتر بشه. ...ماها که نمیدونستیمو بعدها که بزرگتر شدیم تو ...

دیگه تو این جامعه هر چی زود تر بفهمن بهترع، بخدا انقدر بد شدن ادما انقدر بد شده زمونه، ندونن خدای نکرده زود گول میخورن و بلایی سرشون میاد💔🥲🙏🏻