2777
2789

از حال وروزتون بگید وسختی های بارداری که تجربه کردین.من دو شبه لگنم وزیر دلم درد میگیره واستراحت کنم خوب میشه.دارم سنگین میشم واین برای من که شاغلم خیلی سخته اخه کارخونه هم هست ویه بچه هم دارم.خدا کمک کنه بسلامت طی بشه

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداقوت پهلوان ولی دیگه پرش رفته کمش مونده ایشاا.. که بقیه شو راحت بگذرونی

ای بابا سه ماه دیگه حداقل هست.انشالله شمام بارداری وزایمان راحتی داشته باشین عزیزم

طول سرویکست اینا نرماله عزیزم؟

اخرین سونو انومالی بود 24 اسفند رفتم وهمه چی خوب بود دیگه نرفتم باید هفته بعد برم دکتر

منم ۳۱ هفته هستم

یک دختردو سال و ده ماهه هم دارم

مشکل خاصی ندارم فقط دلم میخواد زودتر بگذره از بارداری خسته شدم

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 
من هفتم تموم شده وارد هشت شدم. شبا نمیتونم دیگه بخوابم. نفس تنگیم گرفتم. خیلیم چاق شدم. یعنی فقط منت ...

اره نفس تنگی خیلی بده انشالله بسلامت زایمان کنی

منم ۳۱ هفته هستم یک دختردو سال و ده ماهه هم دارم مشکل خاصی ندارم فقط دلم میخواد زودتر بگذره از بار ...

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه