2777
2789
آخه دادم باهم درگیرن چنان با سوز و گداز گریه میکنه پسر کوچیکم ،که من مجبور به دخالت میشم و بدتر میشه ...

نه نه اصلا دخالت نکن ...فقط ب بزرگه گوشزد کن کارت خیلی بده و ی تنبیه کوچولو براش در نظر بگیر .بچه های من اینقدر باهم دعوا میکنن ک اگه ببینی مغزت درد میگیره 

من اصلا کاری بهشون ندارم میگم همو بزنید تا خسته شید وقتی دعواشون تموم شد تنبیه شون میکنم .مثلا امروز از پارک خبری نیست یا خوراکی امروز براتون نمیخریم .یا خونه پدربزرگ امروز نمیریم .امروز حق نداری با دوچرخت بازی کنی 

از این تنبیه ها یا ممکنه حتی تو حمام چند دقیقه ای زندانیش کنم اگه کارش خیلی بد باشه یکیشون 

ب پدرشون از اول گفتم یا تربیت بچه ها کامل دست تو باشه یا دست من اگه یکیمون بچه ها رو تنبیه میکنیم اون یکی حق نداره ناز و منت کشی کنه 

هر چقدرم سخت باشه برامون بی تفاوت رد میشیم اون لحظه البته الان تربیت بچه ها بیشتر دست خودمه پدرشونم بی تاثیر نیست اما وقتی خیلی اذیتم کنن ب پدرشون میگم اینجور مواقع چون پدرشون زیاد بهشون سخت نمیگیره تا یه چیزی بگه از پدرشون حساب میبرن و خودشون رو جم و جور میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂چهارساعته درگيري دختر برو تو پربازيدا بعد پايينش نوشته بيشتر بزن رو اون پايين پايينه

😂😂😂😂😂😂😂😂

ینی نمیگفتی من خودمو میکشتم خونم بگردنتون بود