2777
2789
عنوان

خانوما مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 43 پست

بنظر من مادرشوهرا وقتی اینجوری احترام بذارین و تو کارها مشارکت بدین جو گیر میشن برا همه چی از جون و دل مایه میذارن....

ولی اگه شما بخواین خودرای باشین اونا هم میرن رو دنده لجبازی

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی رک بگو نه وگرنه تا آخر عمر هی باید رودربایسی کنی و حرص بخوری

شوهر باشعورمم فهمید ناراحت شدم ها پرسید که ناراحت شدی ها ...ولی نگفت باشه نرو 🙁🙁🙁

😁😁😁😁قانع شدم ها اصلا مرسی 👍👍

اخ لج کنی بدتر یوقت نمیبرنت😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
بنظر من مادرشوهرا وقتی اینجوری احترام بذارین و تو کارها مشارکت بدین جو گیر میشن برا همه چی از جون و ...

اره خوب ولی مامانمم بفهمه باهاش رفتم میگه منو چرا نبردین هزارتا حرف هم میگن 

کارا زود انجام میشد فقطم واسه ارایشگامو لباسم رفتم بقیشو خودش انجام داد اخه باردار بودم😊

وای خدا نکنه من باردار بشم ابرو میره مامانمم میکشه منو ...هی جلوگیری میکنم تا دوماهه دیگه 

اخه نکه پولشو میخواد بده ...شوهرم هم پولشو میده هم با ماشین میبره اون چه کاره است یکی اینو بگه

وا مگه پدرشوهرت خرج عروسی رو نمیده

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

عزیزم بستگی به خودت داره 

تجربه شخصی میگم

برا لباس عروس همراه مادرشوهر وهمسر وخواهرم بودم دوتا لباس مد نظرم  بود ولی یکی را همسرم خیلی دوست داشت وهم من ولی مادر شوهرم گفت نه خواهرم گفت فرشته از اول تو روی مادر شوهرت واینسا میگن عروس وقد ویه دنده هس خیلی اهمیت نداره بزار حرف اون بشه وهمسرم قهر کرد باور کنین نگفتم بهش بعدها گفتم که مادزت لباس را پسندیده بود گفتم مادر وپسر تو روی هم نباشین اشتبه محض بود بردن مادر شوهرم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اره خیلی هم فضولی مثلا یمی به گوشی زنگ بزنه میپرسه کیه چی میگفت

بنظرم بگو عزیزم یکی از قشنگترین روزای عمرمه دوست دارم باهم باشیم یکاریش بکن باهم بریم نمی‌خوام تو دلم حسرت بشه ..خیلی غیر مستقیم وشیک مادرشوهر خود را دک کنید😏😄

چی ؟مادرشوهر

کی؟مادرشوهر

کجا مادرشوهر

خدایا شکرت 
وا مگه پدرشوهرت خرج عروسی رو نمیده

ما یه قرون هم ندادن فقط زحمت کشیدن اومدن وکلی نظر دادن همش میگفتن ما دوتا دختر خونه داریم حالا ۱۴ و۱۶ ساله باید جهیزیه بدیم اصلا دست به جیب نکردن داستن ونکردن خدا شاهده چه روزهایی دیدم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ما یه قرون هم ندادن فقط زحمت کشیدن اومدن وکلی نظر دادن همش میگفتن ما دوتا دختر خونه داریم حالا ۱۴ و۱ ...

اوف 😑