2777
2789
عنوان

اگر شما بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته همچین چیزی؟! شما مشخصه یا اصلا اهل عطر نیستین، یا در شرایط کنونی از قیمت عطر بی اطلاعید! پ ...

الن یه ادکلن معمولی جیوانچی 50 دلاره... یعنی حدوده 750 تومن و تو فروشگاه ایران هم میفروشن 700تا 800... یعنی دو حالت داره یا قاچاقیه که طرف هیچ سودی ازش نداره و مفت تو لوس ترین فروشگاه میفروشنش یا های کپیه که مفتش گرونه

الن یه ادکلن معمولی جیوانچی 50 دلاره... یعنی حدوده 750 تومن و تو فروشگاه ایران هم میفروشن 700تا 800. ...

شما قیمت تک فروش عطر رو در نظر میگیرید. در صورتیکه شرکتهای وارد کننده به صورت تکی از کمپانی ها خرید نمیکنن.

مورد بعدی اینکه همه ی عطرها 100دلاری نیستن که قرار باشه قیمتش اینجا بالای 1 تومن دربیاد! 

بعد با حساب حرف شما عطرهای روژا و سفیر و هایلند و ... باید فیک باشن! چون توشون عطرهای زیر 1 تومن هم هست! 

به نظرم قبول کنید که گفتن این حرف که " الان عطر زیر یه تومن نیست، یا باشه فیکه"چندان منطقی نیست! 

شما قیمت تک فروش عطر رو در نظر میگیرید. در صورتیکه شرکتهای وارد کننده به صورت تکی از کمپانی ها خرید ...

شما نمایندگی اصلی تو ایران هم بری بهت اورجینال نمیده های کپی میده.... ما تو ایران نمااااایندگی اصلی نداریم عزیزم... ما وارد میکنیم قاچاق میکنیم... کمپانی مستقیم نمیفرسته... تمام ادکلن هایی که میبینی های کپین..... هاااااااااای کپی

من خنک باشه زیر یک تومن

خیلی محدوده ش زیاده! ولی تو خنکا من اینارو دوست دارم: 

ژیوانشی آنژه او دمون له سکرت 

اگه شیرین و خوردنی دوست داری، ویوالاجوسی پاپیون صورتیه

مارک جیکوب دیزی

لانوین اکلت

ورساچه برایت کریستال

سالواتورفراگامو_اتیمو لئو فلورال 

آزارو نو