2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

108 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

همسر من یه کارگر سادست و درامد انچنانی نداره یعنی الان نداره قبلا بهتر بود 

انقدر دلم مسافرت میخواد  شوهرم میگه دستم خالیه من مشکلی ندارم اگه فقط مشکل این بود ولی اون همش دوس داره هر جا میریم خانوادشم باشن مادر پدرش و خواهر مجردش البته سن بالاست که نه هیچوقت پولشو داره و نه من راه طولانی با یه بچه کوچیک میتونم تنگ وسخت تو ماشین بشینم

دیشب بهش گفتم خیلی خسته ام دلم مسافرت میخواد گفت بزار دستم باز بشه گفتم تنهایی واسه خلوت و استراحت نه گروهی میگه نمیشه که اونا تنهان 😣😢😢😢😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سفر یکی دو روزه برین بگو اینجوری خیلی تنها نمیمونن نیازیم نیست بهشون بگین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

متاسفانه خانواده ها ايراني كودك رو طوري تربيت ميكنند كه بزرك شد متاهل بشه ولي بچه خودشون بمونه.

براي شوهرتون مفهوم خانواده رو توضيح بديد .

بعد ازدواج خانواده ميشه (زن و شوهر و بچشون ) و پدر مادر خارج از اين دايره ميشن و با نام والدين باقي ميمونند.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

خب یه کاری کنین

خرجش کمتره از مسافرته 

یروز از صبح برین پیک نیک غذام ببرین شبم تو چادر بخوابین خیلی کیف میده خرجم نداره

ما همش میریم جاده چالوس شب میخوابیم تو چادر  

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

متاسفانه خانواده ها ايراني كودك رو طوري تربيت ميكنند كه بزرك شد متاهل بشه ولي بچه خودشون بمونه. برا ...

اینچیزا حالیشون نمیشه 

شوهرم هم بخاطر این موضوعات میگه هرجا خانوادت رفتن مسافرت تو هم برو حوصلت سر نره قبلا یه بار برای عروسی رفته بودم البته همسرم کار داشت اما این دفعه گفتم دلم میخواد با شوهرم و بچم برم نه با کسه دیگه

خب یه کاری کنین خرجش کمتره از مسافرته  یروز از صبح برین پیک نیک غذام ببرین شبم تو چادر بخوابی ...

خودش میگه مثلا جمعه صبح زود  بریم یه جا هرجا که خودت میخوای ولی من الان دلم مسافرت میخواد

خودش میگه مثلا جمعه صبح زود  بریم یه جا هرجا که خودت میخوای ولی من الان دلم مسافرت میخواد

نمیدونم والا   

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد