2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر حدود 9 تا 12 سال دارین ، لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 47 پست
یه سوال دیگه ممن.ن میشم بفرمایید چطوری به دختذتون اطلاعات دادین یا چه رفتاری باهاشون کردین

عذر میخوام تلفن زنگ زد دیر جوابتونو دادم..

توی مدرسه دخترم اوایل کلاس پنجم جلسه گذاشتن گفتن نود در صد دخترانتون امسال عادت ماهیانه اشون شروع میشه باید بهشون اطلاعات بدین .بعد خود خانم معلم علومشون هم براشون حلسه گذاشت قشنگ توضیحات لازم را داد.گفته بود اگه توی لباس زیرتون خون دیدید اصلا عزیزانم نترسید .به معلم یا مادر تون بکید.بعد سر کلاس نوار بهداشتی آوردن انواعشو بهشون نشون دادن طرز استفاده اشو یادشون دادن .گفتن هرکس لازم داشت بیاد از ما بگیره .خلاصه کم کم هم ما توی خونه هم خانم توی مدرسه آشناشون کرد.خانم معلم گفتن که قدشو ن صد در صد به ساختار ژنتیکیشون مربوطه ربطی به پریود نداره.الان ما دختری داریم که کلاس چهارم پریود شده ، ولی رشد قدیش ماشالله همون موقع ۱۷۰ بود الان هم شده ۱۷۵.دختر هم داریم هنوز کلاس ششم داره تموم میشه پریود نشده ولی قدش ۱۴۵ هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کلاس هخفتم شدم فکر می کردم خیلی زود بوده الان شما می فرمایید کلاس پنجم به نظرم بلوغ ها خیل ...

چرا فکر می کردید زود بوده؟ما خودمون اول راهنمایی تمام کلاس پریود شده بودن جزیکی دوتا که مال حدود سی سال پیشه ..اونا هم که خیلی تاخیر داشتن هفتم شدن.شاید اطرافیان یا دوستانتون به دروغ بهتون میگفتن ما هنوز نشدیم .چون قدیم دروغ هم می گفتن مثلا پریود شده بودن ولی میگفتن نه ما نشدیم .

آمپول نزدواسش؟

نه گفت لازم نیست .گفت برای حدود پنج سانت اختلاف قد میدونید چه عوارضی را متحمل میشید؟شوهرم هم مخالفت کرد.گفت دختر هرچی ریزه تر قشنگ تره .والا منم ترسیدم .ولی خوب دختر من آلرژی شدید گوارشی و رفلاکس داشت .فکر می کنم برای همین به قد ژنتیکی خودش نرسید .چون قد من ۱۵۸ و قد شوهرم ۱۸۰ هستش .و دایی و عمه  هاش هم خیلی قد بلند هستن .ولی فکر کنم به خاطر مشکلاتش قدش رشد نکرد 

چرا فکر می کردید زود بوده؟ما خودمون اول راهنمایی تمام کلاس پریود شده بودن جزیکی دوتا که مال حدود سی ...

والا جاریم بهم میگه دو تا دختراش 16 سالگی پریود شدن 

منم امید داشتم دخترم که رشدش بیشتر شبیه خانواده پدریشه به دختر عموهاش بره و هنوز فرصت رشد رو داشته باشه

یعنی جاریم هم حقیقتشو بهم نگفته؟؟

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
نه گفت لازم نیست .گفت برای حدود پنج سانت اختلاف قد میدونید چه عوارضی را متحمل میشید؟شوهرم هم مخالفت ...

برادرزاده منم اینجوری بوداماهمون موقع3تاآمپول زدوقدش بلندترشد

دخترخودمم الان خیلی ریزه میزه ولاغرِ؛الیته سنش کمه؛دکترگفت میتونی1سال آمپول بزنی 50؛50میتونی هم تاسن بلوغش صبرکنی؛دلم راضی نشداذیتش کنم😟گفتم بفرستمش کلاسای ورزشی شایدبهتربشه؛اماازدیشب تصمیم گرفتم دیگه اینقدحساس نباشم رواین قضیه؛امیدوارم بتونم موفق باشم😩

ان شاءالله همیشه صحیح وسلامت باشن دخترتون❤

نه گفت لازم نیست .گفت برای حدود پنج سانت اختلاف قد میدونید چه عوارضی را متحمل میشید؟شوهرم هم مخالفت ...

به نظرم دخترتون بازم رشد کنه

منم با اینکه قدم بلند بود در زمان بچگیم ولی بازم بعد پریودم رشد کردم

این تجربه شخصی خودم بود

والا جاریم بهم میگه دو تا دختراش 16 سالگی پریود شدن  منم امید داشتم دخترم که رشدش بیشتر شبیه خ ...

فکر کنم دروغ میگن .یعنی تجربه بهم اینو میگه .نمیدونم علتش چیه .چرا دروغ میگن .ولی دروغ میگن .مثلا خیلی عذر می خوام فکر می کنند ارتباطی به اخلاق بچه یا مثلا افکار بچه داره که به جنس مخالف علاقه داشته  یا چیزی توی این موارد ولی اینها همش اشتباهه .بلوغ ارثی هستش و ضمنا هر زادبومی شرایط خودشو داره .ایران و سوئد و عربستان هرکدوم سن خاصی برای بلوغ دارن.ربطی نداره‌مردم فکر میکنن مثلا بده دخترشون پریود شده یعنی دور از جون سرو گوشش می جنبیده.این از تفکرات غلطه .برای همین پنهانکاری می کنن.هی سنش را بالا می برن الکی

برادرزاده منم اینجوری بوداماهمون موقع3تاآمپول زدوقدش بلندترشد دخترخودمم الان خیلی ریزه میزه ولاغرِ؛ ...

دختر شما چند سالشه 

کلاس چندمه

قدش چقدره

علایمی در بدنش دیدین؟

به نظرم دخترتون بازم رشد کنه منم با اینکه قدم بلند بود در زمان بچگیم ولی بازم بعد پریودم رشد کردم ...

منم فکر کنم حداقل ده سانت رشد کنه ولی رشدش خیلی کنده .فکر کنم سالی یکی دوسانت رشد کنه

فکر کنم دروغ میگن .یعنی تجربه بهم اینو میگه .نمیدونم علتش چیه .چرا دروغ میگن .ولی دروغ میگن .مثلا خی ...

حرفاتون صحیحه

اونقدر دروغ تو این زمینه گفته میشه 

که من خودم فکر می کردم بلوغ زود راس داشتم

ولی با توضیحات شما فهمیدم مشکل از من خودم نبوده  

عزیزم دخترمن کوچیکه دوماه دیگه6سالش میشه؛فقط اومدم تجربه کسب کنم🙈

چه مامان خوبی، چشم بزاری روی هم دخترش شما هم بزرگ میشه