2777
2789

سلام خانما ، دختر من 9 سال و ده ماهشه، هنوز به رشد قدی خوبی نرسیده، ولی زیر بغلش چند تار مو داره و سینه هاش هم یکم رشد کردن، 

شرایط دخترای شما چطوریه، از وقتی این علایم مشاهده میشه چقدر قدشون رشد می کنه؟

یک بار هم یک سال پیش ترشح داشت که نشونم داد.

پارسال هم دکتر غدد بردم بخاطر کوتاه بودن قدش نسبت به همکلاسی هاش، از مچ دستش عکس انداخت و گفت بلوغش دیر راسه 

ولی الان من ئارم علایم بلوغ رو می بینم با اینکه هنوز رشد قدیش خوب نیست.

لطفا اگه تجربه ای دارین بفرمایید.

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم خیلی ظریفه عکس مچ دستشم حدودا ی سالی کوچیکتر بود الان۱۳ سالشه تازه این علائمو ک میگی داره.

یعنی تو ده سالگی هیچ علایمی نداشت؟؟

والا دختر منم همینطور بود دکتر هم چتد تا بردم همه همین حرف دکتر شما رو بهمون گفتن .منم مثل شما نگران بودن بردمش دکتر رزاقی آذر اونم خیلی با لحن بدی بهم گفت نترس خانوم قد میکشه.ولی متاسفانه با اینکه یکسال هم زیر نظر دکتر رزاقی آذر بود ،دکتر اصلا توجه لازم را نکرد و دخترم عادت ماهیانه اش سروع شد الان هم زکسال گذشته یک سانت هم قد نکشیده 😔

قد دخترتون چطوره؟؟

قدو نگرفتم ولی قدش بلنده تو کلاس میز ۴ میشینه از نظر چهره و قد به مادرشوهرم رفته اونم ماشالله قد بلنده

دخترم ۳۹ کیلو احساس میکنم چاقه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

والا دختر منم همینطور بود دکتر هم چتد تا بردم همه همین حرف دکتر شما رو بهمون گفتن .منم مثل شما نگران ...

دخترتون چند سالگی  پریودش شروع شد؟؟

قدو نگرفتم ولی قدش بلنده تو کلاس میز ۴ میشینه از نظر چهره و قد به مادرشوهرم رفته اونم ماشالله قد بلن ...

دختر شما قدش بلنه خداروشکر

ولی دختر من هنور یه سر و گردن از من کوتاه تره

دخترتون چند سالگی  پریودش شروع شد؟؟

یازده سالش بود .قدش ۱۴۵ بود .هر چی به دکتر گفتم گفت خانم این دختر قدش میشه ۱۶۰.ولی الان یکسال گذشته قدش ۱۴۷ شده .ولی بعضیها میبرن هورمون رشد هرشب میزنن من شوهرم اجازه نداد گفت شنیدم بعدها امکان داره عوارض داشته باشه .