2777
2789

چرا نفرت دارید اخه؟ اتفاق خاصی توشون افتاده مثلا؟

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

من متنفرم از فیلم عروسیم

حتی یک بارم ندیدمش

اصلا نمیدونم دست کیه

بیاد دستمم میندازمش دور

اتفاقا فیلمبردارمون عالی بود ولی شب عروسی یه اتفاقایی افتاد که حالم از اون شب بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ده ساله و یبارم کامل ندیدم.گذاشتم ملت ببینن و عبوری نگاهم خورده.در همین حد.متنفرررررررررم از عرو ...

تو چرا .من چون مترسکی بودم که خواهرشوهرا برام تعین کردن چی بپوشم چی کنم حتی دسته گل عروسیم من سفارش ندادم اونا دادن برای همین بیزارم وقتی دوباره اون حس های مزخرفی رو که اونموقع داشتم نگاش کنم 

و من به شدت سه ماه پیش لعد از ۹ سال رفتم گرفتمش و خودم فقط تونستم چند دقیقه شو ببینم میخآاستم فیلمو بشکنم شوهرم نذاشت گفت بزار باشه گذاشت گاو صندوق ولی من تا چند روز سردرد و حالم بد بوپ

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
منم همینطور . کلا به عروسیم و دو سه ماه بعدش فکر نمیکنم . حالم بد میشه

امیدوارم اون ظلم هایی در حقم شد اون شب سر خودشون بیاد

از خدا میخوام اون حس های بدی که اون شب تجربه کردم تک تکشون تا قبل از مرگشون تجربه کنن

امیدوارم اون ظلم هایی در حقم شد اون شب سر خودشون بیاد از خدا میخوام اون حس های بدی که اون شب تجربه ...

اونقدر اذیت شدم تو بهترین شب زندگیم به خدا واگذارش کردم هرکاری برا من کرده سره دخترش بیاد

من داستان زندگیم هست دوری نوشتم بهتر از شوهرم کسی نیست الانم خانوادم فوق العاده دوستش دارند و قبولش دارند اما نه سال پیش از بس دخالت خانواده پدریم بود مامانم و داداشم خیلی اذیتم کردن و من به زور بهش رسیدم شب عروسیم مامانم مانتو شلوار مشکی و چادر مشکی سرشه و جلو در تالار نشسته و موقع عقد کنارم نمیاد موقع شام هم با داداشم کلا رفتن خونه اقوام پدریم هم همه با چادر و باد و فیس 

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
اونقدر اذیت شدم تو بهترین شب زندگیم به خدا واگذارش کردم هرکاری برا من کرده سره دخترش بیاد

ان شاالله که میاد

ان شاالله که قلبشون یه روزی جوری تیر بکشه که یادشون بیاد چطور قلب ما تیر کشید

ولی یکی از اونایی که شب عروسی قلبمو شکست چند ماه بعدش پدرش رفت زن گرفت مادرش تازه یه سال فوت شده بود همش کارش گریه بود میگفت نمیتونم کسی رو جای مادرم ببینم

گفتم چوب خدا صدا نداره از این بدترش سرت میاد

پدر مادر این باشه از خانواده شوهر چه انتظار

پدر ندارم خانواده پدری خوپم دخالت میکردن مث عمو های کثافتم عمه های بی شعور و نفهمم ،خانواده شوهرم که همه عالی و درجه یک

تو چرا .من چون مترسکی بودم که خواهرشوهرا برام تعین کردن چی بپوشم چی کنم حتی دسته گل عروسیم من سفارش ...

نه من این مشکلاتو نداشتم😂خودمو دوست داشتم تو عروسیم لباس و گل و آرایش اینام خوب بود.ولی من دوست داشتم تو تالار باشه که قبول نکردن.البته تو شهر ما اون سالا تالار مد نبود کلا دوتا تالار فسقلی بود.ولی به هرحال من دوس داشتم تالار باسه برا همین متنفرم از عروسیم.انقد منتشو زدم سر خانواده خودمو شوهرمو خود شوهرم که حد نداره😅