به نظر من یه سال دیرتر بفرست بره پیش دبستانی و طبعا مدرسه هم یه سال دیرتر .من دخترم ۳۰ شهریور هست متاسفانه پیش دبستانی رفت بعد به این نتیجه رسیدم دیرتر بفرستم مدرسه ولی یه سال باید بیکار میگشت.بچه شما پسره بدتر.با مشاور صحبت کن اگه گفت دیرتر بفرست دیرتر بفرست.هیچ اتفاقی نمیافته.اینها متاسفانه بچه تر از بقیه بچه ها هستن.هنوز تو دنیای بازی و شیطنتشون هستن.در ضمن واقعا شما که مادری درک میکنی چند ماه اختلاف هم تو رشد مهارتها رشد فیزیکی و ... مهمه.من دخترم از نظر علمی خیلی بهتر از خیلی از نیمه دومی ها بود شک ندارم.ولی مشکل وجود داره
حالا دختر من نيمه دومي ه ٩٣ و دارم فكر ميكنم يه راهي پيدا كنم امسال بره پيش دبستاني ، كسي اطلاعاتي د ...
اصلا عجله نکن.بذار شادیش رو بکنی.بچه گی کنه.درگیر میز وکتاب و مشق.وسیستم خشک آموزش نکنش.مدرسه های ما اصلا شاد نیستن.اگر نمی دونی بدون که حجم درسها هم واقعا سنگین تر شده.نمیگم از پسش بر نمیان.میان.ولی زود پژمرده میشن.میخوای یه سال زودتر کجای دنیا رو بگیره
میذاشتی بهتربود.عادت میکردواماده میشدواسه پیش دبستانی.دخترمنم میره پیش دبستانی امسال.باورمون نمیشدان ...
امیدوارم دختر منم زود با محیط خودشو وفق بده،،من توی شهر غریب زندگی میکنم متاسفانه از لحاظ سیستم آموزشی اینجا خوب نیست بخاطر همین مهد نذاشتمش،،ولی برا پیش میرم شهر خودمون دیگه،