2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون نیمه اولی بودن وتو ۵سالگی پیش دبستانی رفتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 29 پست
دختر منم شهریوری بود یه ماه بعد از پنج سالگیش رفت پیش دبستانی خیلی شیطون هم بود اما مشکل خاصی نداشت ...

بخاطرشیطنتش مربیاش گله نمیکردن شاکی نبودن؟؟

دختر من از ۲/۵ سالگی مهد رفت 

۵ سالگی پیش الان هم کلاس اول هست 

نیمه اولی هست 

مشکلی نداره 

بچه ها خودشون رو با شرایط تطبیق میدن

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من یه سال دیرتر بفرست بره پیش دبستانی و طبعا مدرسه هم یه سال دیرتر .من دخترم ۳۰ شهریور هست متاسفانه پیش دبستانی رفت بعد به این نتیجه رسیدم دیرتر بفرستم مدرسه ولی یه سال باید بیکار میگشت.بچه شما پسره بدتر.با مشاور صحبت کن اگه گفت دیرتر بفرست دیرتر بفرست.هیچ اتفاقی نمیافته.اینها متاسفانه بچه تر از بقیه بچه ها هستن.هنوز تو دنیای بازی و شیطنتشون هستن.در ضمن واقعا شما که مادری درک میکنی چند ماه اختلاف هم تو رشد مهارتها رشد فیزیکی و ..‌. مهمه.من دخترم از نظر علمی خیلی بهتر از خیلی از نیمه دومی ها بود شک ندارم.ولی مشکل وجود داره

بخاطرشیطنتش مربیاش گله نمیکردن شاکی نبودن؟؟

چرا زیاد😅هنوزم شیطونه تو مدرسه همه میشناسنش اما خیلی با هوشه و از نظر درسی خیلی خوبه کاریش ندارن کنار میان باهاش،بچه ان دیگه شیطنت تو وجودشونه

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
حالا دختر من نيمه دومي ه ٩٣ و دارم فكر ميكنم يه راهي پيدا كنم امسال بره پيش دبستاني ، كسي اطلاعاتي د ...

اصلا عجله نکن.بذار شادیش رو بکنی.بچه گی کنه.درگیر میز وکتاب و مشق.وسیستم خشک آموزش نکنش.مدرسه های ما اصلا شاد نیستن.اگر نمی دونی بدون که حجم درسها هم واقعا سنگین تر شده.نمیگم از پسش بر نمیان.میان.ولی زود پژمرده میشن.میخوای یه سال زودتر کجای دنیا رو بگیره

میذاشتی بهتربود.عادت میکردواماده میشدواسه پیش دبستانی.دخترمنم میره پیش دبستانی امسال.باورمون نمیشدان ...

امیدوارم دختر منم زود با محیط خودشو وفق بده،،من توی شهر  غریب زندگی میکنم متاسفانه از لحاظ سیستم آموزشی اینجا خوب نیست بخاطر همین مهد نذاشتمش،،ولی برا پیش میرم شهر خودمون دیگه،

اصلا عجله نکن.بذار شادیش رو بکنی.بچه گی کنه.درگیر میز وکتاب و مشق.وسیستم خشک آموزش نکنش.مدرسه های ما ...

اينو كه خيلي قبول دارم 

ولي نميدونم چرا دوست ندارم از اكثر همكلاسيهاش بزرگتر باشه 

يه حس بد  - احمقانه -  دارم