2777
2789
عنوان

هر چی میشه بشه اصلا به درک 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست
انشالله که باردار شی ولی دوست عزیز ما هم خیلی تلاش کردیم و درنهایت سر تعظیم در مقابل حضانت پایین آور ...

من نمیتونم و اصلا دوست ندارم. خدا ب شما دل دریایی داده عزیزم. مبارکتون باشه. 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

برات دعا میکنم تازودتر بارداربشی عزیزم

ایشالا خدا یه نی نی خوشگلو سالمو صالح بده🌹🌹

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم تازودتر بارداربشی عزیزم ایشالا خدا یه نی نی خوشگلو سالمو صالح بده🌹🌹

مرسی دورت بگردم انشالله خدا از دلت بشنوه

عزیزم بیا تل یا وات برات بگم ک باردار میشی یا نه 09147746626 اینجا نی نی یار قطع کاربریم میکنه  ...

میشه آی دیت بدی؟ من نمیتونم شماره سیو کنم تل بالا نمیاره جدیدا😔

بیاین عرض میکنم  دهنمو وا کنم قطع کاربری میشم اینجا

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنین؟هزینه داره پیشگوییتون؟

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

عزیز خیلی زود جا زدی من شش هفت ساله تو راه دکترام از همه  چی زندگیم میزنم پول جمع میکنم دوباره برم دکتر. با هزار قسط یه خونه ی نقلی خریدیم به شوهرم میگم بفروشیم دوباره بریم دکتر. شوهرمم میگه بچه اومد نمیگه چرا همه چی رو فروختید خودتونو آواره کردید ولی اونم ته دلش راضی میگه دیگه چی کار کنیم. 

خیلی سخته درکت میکنم ولی دیگه دنیاست دیگه قربون خدا برم یه جوری یه جایی برامون جبران میکنه انشاالله. 

عزیز خیلی زود جا زدی من شش هفت ساله تو راه دکترام از همه  چی زندگیم میزنم پول جمع میکنم دوباره ...

بمیرم برای دلامون. اخه خدایا بزرگیت رو شکر ما که همیشه گفتیم شکر خب تو هم نگاهمون کن 😔