2777
2789
عنوان

هر چی میشه بشه اصلا به درک 😔😔

482 بازدید | 40 پست

خیلی دلم گرفته بچه ها. دو سال و نیم اقدام کردم باردار نشدم یکساله فقط با قرص پریود میشم. منم این ماه کلی دکتر قرص نوشته بود باید توی فروردین میخوردم هیچ کدومو لب نزدم، دیگه خسته شدم، دیگه از ذوق هم افتادم هر چی میشه به درک. 😭😭

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

همیشه امید اول آخرت خدا باشه اگر خدا بخواد بدون قرص دارو یک آن میشه انشالله که خواهرم مشکلت حل میشه فقط تو نیستی میدونی چقدر آدم شبیه تو زیاده نا امید نشو 

گلی 11 منم

عزيزم درمان رو مداوم بدون هيچ وقفه اي بايد ادامه بدي

خاله ي من همينجور ميكرد يه سال ميرفت دكتر ول ميكرد تا دوسال بعد ...تا سه سال پشت سرهم ادامه داد بچه دار شد اما ده سال فاصله افتاد دليلشم همين پيگيري نكردن مداوم بود

دكتر دارو عوض ميكنه از راه جديد ميخواد وارد بشه فقط شما همكاري و كن و روحيه رو داشته باش و مهمتر از همه توكل به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه امید اول آخرت خدا باشه اگر خدا بخواد بدون قرص دارو یک آن میشه انشالله که خواهرم مشکلت حل میشه ...

توکل بر خدا ولی من دیگه از لحاظ روحی نمیکشم مخصوصا که یه شوهر کاملا غرغرو دارم 😔😔😭

عزيزم درمان رو مداوم بدون هيچ وقفه اي بايد ادامه بدي خاله ي من همينجور ميكرد يه سال ميرفت دكتر ول م ...

بخدا خسته شدم از قرص. قرصا بیشتر و بیشتر چاقم کردن یهو، قرص میخورم چاق میشم نمیخورم پریود نمیشم، از همه طرف دارم غرغر میشنوم

بخدا خسته شدم از قرص. قرصا بیشتر و بیشتر چاقم کردن یهو، قرص میخورم چاق میشم نمیخورم پریود نمیشم، از ...

هر خواسته اي تاواني داره عزيزم 

قرصاتو بخور و به شدت هم ورزش كن چون خيلي تاثير داره تو باروري

توکل بر خدا ولی من دیگه از لحاظ روحی نمیکشم مخصوصا که یه شوهر کاملا غرغرو دارم 😔😔😭

من یه خواهر دارم بعد از کلی دارو درمان نشد اصلا بعد 10سال خسته شده بود بعد ما تو خونه روضه گرفتیم اومد شبیه علی اصغر ع رو بلند کرد گذاشت رو پاهاش بعد نظر بست حامله بشه گهواره علی اصغر رو بسازه سر یک سال نشد حامله شد بعد هم یه نفر رو تو خواب دیده بودن ب اون خواهرم گفته بود برو به شهربانو بگو اینکه داره میاد تو راهیت هم نامه مادر منه تو قول دادی بالاخره بعد 14 سال حامله شد الان دخترش ۶ سالشه

گلی 11 منم

خدا شاهده شاید بگی دروغ 

اون خواهرم بعد از 15سال حامله شد اون هم نذر حضرت ابوالفضل بود رفته بود یکی از امام زاده ها که میگن جای پای حضرت اونجا نذر کرد اسم بچه رو بزاره فاضل پسرش دنیا اومد الان ۱۱ سالشه 

گلی 11 منم
اینکه بهت میگم هیج وقت نا امید نشو 

آخی الهی،من اینقدر سراپا گناهم که حتی نذر هم ک میکنم از ته دلم نیست. خوش ب سعادتشون. وقتی حرف ازین چیزا میشه دلم مامانمو میخواد برام نذر میکرد با دل پاکش، درست وقتی بهش نیاز داشتم تنهام گذاشت 😭😭😭😭😭

من که دکتر گفت باردار بشی احتمال اینکه تیروئیدت کم کار بشه هست پس قرص بخور 

۲ ساله دارم قرصای مختلف میخورم

بچم اگه بخواد یه چی بگه ها میزنم پس کله اش😂

والا بخدا

بخاطرش ۲ سااااااله دارم قرص میخورم😂😆

البته یکی دو ماهی بود گذاشته بودم کنار

از دیروز دوباره شروع کردم به خوردن

دکترمم گفته بیا آی یو آی کن

مام پول نداریم فعلا نشستیم تا خودش از خر شیطون بیاد پایین و تشریف فرما بشن😅

ولی شوهرم بدجور دلش بچه میخواد

از پستایی که هر چند وقت یکبار برام میفرسته میفهمم

بچه های کوچولو😢

من که دکتر گفت باردار بشی احتمال اینکه تیروئیدت کم کار بشه هست پس قرص بخور  ۲ ساله دارم قرصای ...

شوهر من علنی میگه. گاهی با خنده و مسخره بازی، اکثرا هم با دعوا و جنگ و قهر...