2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کم شده.کمک لطفا

181 بازدید | 26 پست

سلام خانمای با تجربه و عزیز.لطفا کمکم کنید شیرم کم شده،سینه هام شل و وا رفته شدن.تقریبا از اول شیرم کم بود و حسرت داشتن شیر درست و حسابی به دلمه.

دلم میخواد یه روش خیلی موثر واسه زیاد شدن شیرم بهم پیشنهاد کنید و اینکه تا چه مدت اون کار رو باید انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی،کنجد بخور خیلی شیر زیاد میکنه‌.سمنو هم شیرت زیاد میکنه هم تقویت میکنه

عرق رازیانه اصلی هم عالیه البته نباید زیاد بخوری

من خودم همه اینا تجربه کردم مطمئنم.وقتی سمنو میخورم شیرم میریزه.البته من از اول شیرم خوب بود

من تو بارداری کلا رژیم بودم بخاطر دیابت بارداری و بعد زایمان پوست و استخون بودم، کم کم شیرم داشت خشک میشد ولی با روشهای زیر الان نورادم ۹ ماهشه از ۲ کیلو ۸۰۰ شده نزدبک ۱۰ کیلو و شکر خدا از ماه دوم تولدش یبارم شیر خشک نخورده

✔ قطره شیر افزا

✔دلستر و آب

✔خواب کافی، خواب کافی، خواب کافی خیلی مهمه، خوب بخوابی سینه هات پر میشه

✔ بعد از صبحانه ی کپسول پریناتال بخور به قول قدیمیا بعضیا شیرشون بر نداره ، منظورشون مقوی بوون شیر بود، مکمل پریناتال هم برای سلامت مادر و برای پوست و موی خودت و هم تقویت شیرت عالیه

✔هر چقد دفعات شیردهی رو بیشتر کنی و بزاری نی نی مک بزنه شیرت بیشتر میشه، ضمنا وقتی نی نی هنوز داره مک میزنه سینه رو بزور لز دهنش در بیاری غدد شیری پس رفت می کنن

✔ خوب غذا بخور و بزار بدنت جون بگیره

✔بستنی قیفی بخور بعدش بشین بهش شیر بده

✔چای کمرنگ بنوش 

✔ سوپراکل بخور