2777
2789
عنوان

سينگلي خيلي سخته😢ديگه خسته شدم

756 بازدید | 58 پست

بچه ها من خيلي تنهام هيچ دوست صميمي هم ندارم

چون واقعا نميشه اين دوره به كسي اعتماد كرد

خيلي دوس دارم ي رابطه عاشقانه و خوب با ي ادم خوب داشته باشم خيلي دوس دارم ازدواج كنم 

اما اصلا موقعيتش واسم پيش نمياد

با وجود اينكه خوشگل هم هستم 

پيشنهاد از طرف پسرا زياد دارم اما بعد ٢ روز حرف زدن باهاشون ميفهمم يا از لحاظ اعتقادي بهم نميخوريم يا اخلاقي يا منو واسه چيز ديگه ميخوان😔

خوشبحال اونايي ك ازدواج خوب كردن 😢

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗

خدایی کیس زیاده

ولی اونی ک مخش با مخ ما مچ باشه نی

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل سر بی دردسری داریم.فقط نیمه خالی رو نبین.آسوده و راحت الان اومدیم نی نی سایت😁

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
حداقل سر بی دردسری داریم.فقط نیمه خالی رو نبین.آسوده و راحت الان اومدیم نی نی سایت😁

نه بابااا ادم دوس داره با يكي حرف بزنه قربون صدقش بره ناز كنه دعوا كنه حرف بزنه😢دلم پوسيد

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗

نیلای جان خودتی؟من عکستو بارها دیدم تو سایت بی نهایت زیبا هستی یادمه عکستو با نامزدت میذاشتی الان تو تایپیکات دیدم که باهاش به هم زدی متاسفم، عجله نکن انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️