2777
2789
عنوان

تب بالا

156 بازدید | 23 پست

سلام مامانای گل پسرم تب داره ۴۰ درجه پنج سالشه تازه از دکتر اومدیم براش قرص استامینوفن داد،یه ساعت پیش دادم ولی هنوز تب داره،نگرانم اگه راهی بلدین غیر از پاشویه بگید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آب ولرم دستمال خیس کن بکش رو پیشونی و شکمش؛ کف پاهاشم با آب ولرم پاشویه کن حتی اگر دسشویی ببریش اون قسمت کشاله ها رو یکم آب بگیری کمک میکنه تبش بیاد پایین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دارم پاشویه میکنم خوابه بالا سرشم،لباساشم دراوردم،اخه یه ساعت پیش قرص استامینوفن خورده اشکال نداره ش ...

شربت پروفن هم سریع تب و میاره پایین اما یادم نیست چقدر باید بدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

شیاف استامیفون 325 بزرگسالان بذار سریع تبو ب پنج دقیقه میاره پایین. ققط سریع بذار. 40 درجه خیلی خطرناکه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

سلام دوست گلم

من دخترم دو ساله ش توی این دو سال همیشه با روش های زیر درمان میکنم حتی تب بعد واکسن هاش رو:

1گذاشتن پیاز ر کف پا  ،میتونی با چیزی پیارو ببندی و یا جوراب پاش کنی و پیاز بذاری توش

2 مقدار کمی سرکه در کاسه ای آب بریز و دست  پاشو فقط بشور(پاشویه ندی)

3پودر کاسنی و روغن بنفشه پایه زیتون مخلوط کرده و روی پیشانیش بذار