الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلاس خلاقیت چجوریه چیا یاد میدن ؟شما از چندسالگی گذاشتین؟مکعب هوش کلاسه یا بازیه ؟ممنون میشم توضیح ب ...
ی اسباب بازیه مکعب هوش....از ۱.۵ سال داره شعر اهنگ اموزش رنگا اعداد اشکال انواع کار دستی گل بازی اشمزی نقاشی خنیر بازی......خیلی راضی بودم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یه دنیا ممنون حتمن میذارمش مطمعنم خیلی خوشش میاد عاشق اینجور چیزاس
پسر من اولا پشتم قایم میشد کم کم جلو رفت یاد گرفت اسمشو بگه همش اهنگه و بازی های گروهی مادرا هم تو کلاس هستن.....کاردستی ها هم ک متفاوته واس هر جلسه میگه تو کانال چی بیاریم...مثلا ی روز نقاشی دیواری دارن گواش میبریم قلمو لباس بیخودی بعد دور تا دور کلاسو کاغد متری میکشه بچه ها وای خودشون کثیف کاری میکنن کوچیکتر ک بود یاد میدادنن خودمون رنگ انگشتی درست کنیم...کار دستی حیونا رو درست میکنیم...تو متاسبت ها کاردستیارو درست میکنیم مثلا بابا نویل سفره هفت سیب قشنگ بلد شده با قیچی بی خطری ک گرفتم کار کنه رنگا رو یاد گرفته......سرای محله ها دارن این کلاسارو
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.