2777
2789
عنوان

جهیزیه چجوری بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلممممم مهربووون😍😍😍😍😍😍😍😍

اگه نزدیک بودیم حتما همراهیت میکردم😍سرم درد میکنه واسه خرید این چیزا😋

حالا نه نامزدی نه چیزیم نیستما ولی دوس دارم😐مامانمو دیوونه کردم بسکه تز دادم واسه خونه😂

Im friend with a unicorn under my bed..🦄
اره سنگ قیمتش بیشتره ولی واقعا حق داری چون سرده.  سر به سرش نذار عزیزم سنگم قشنگه

به نظرم اصلا خوب نیست مخصوصا آشپزخونه همش باید تمیز کنی هرچی روش بریزه درجا مشخصه 

من که اصلا خوشم از سنگ نمیاد

اگه نزدیک بودیم حتما همراهیت میکردم😍سرم درد میکنه واسه خرید این چیزا😋 حالا نه نامزدی نه چیزیم نیس ...

وای از خدام بود ک باهام بیای چون اصلا کسی دورو برم نیست ک سلیقش مثل من باشه.

اخ دقیقا منم مجرد ک بودم باورت نمیشه همششش توی وسیله خونه و ایده عروسی بودم یه جوری کلی عکس داشتمو پیگیر بودم انگار فرداش عروسیم بود😂😂 کدوم شهری؟

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
به نظرم اصلا خوب نیست مخصوصا آشپزخونه همش باید تمیز کنی هرچی روش بریزه درجا مشخصه  من که اصلا ...

تمیز کردنش ک وااااقعا صبر و حوصله میخواد. همین سرامیک ماهم سفید بود اصن تا فهمیدم گفتم باید عوضش کنی هم سرده هم یه لکه کوچیک بگیره هی باید تمیز کرد صبح تا شب هی سابید😑

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چیارو اسپرت خریدی چیا سلطنتی؟

قسمت نشیمنمون اسپرت ی دست مبل اسپرته و tvقسمت پذیراییمون سلطنتی ی دست استیل ۹نفره ی میز ۱۲نفره اینه و کنسول و ویترین و ساعت

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
وای از خدام بود ک باهام بیای چون اصلا کسی دورو برم نیست ک سلیقش مثل من باشه. اخ دقیقا منم مجرد ک بو ...

اوووم منم مامانم میگه دختررررر چه عجلته تو😐😂😂😂

من خوزستانم

Im friend with a unicorn under my bed..🦄
بهتره سلطنتی راختی بخری منم عقدم ...منتظر پولیم و اشتی کردن شوهرم با پدرم .......تا بخریم 

منم تو عقدم..خداد به دادمون بسه چطوری باید جهیزیه بخریم

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
من سرویس چینی زرین تقریبا دو سال پیش ۱۸ نفره خریدم یک میلیون و هشتصد.  ولی چندماه پیش رفتم ۱۸ ...

چیا خریدی..من هنوز هیچی نخریدم..نمیدونم از چی شروع کنم

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون