2777
2789
عنوان

جهیزیه چجوری بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم مرررسی که وقت میذاری و جواب میدی❤

عزیزم❤

هرکاری میکنم لود نمیشه

ولی چیزی که خودم دوس دارم اینجوریه(مبلا و اینارو میگم واست)یه رنگی بین فیلی و طوسی،یه حالتی بین اسپرت و سلطنتی ولی خیلی نزدیک ب اسپرت باشه بهتره،کوسنای رنگ شاد که ست شه با فرش و پردت..حالا فقط مبل رو گفتم خواستی جزئی تر  میگم😋😋

Im friend with a unicorn under my bed..🦄
عزیزم❤ هرکاری میکنم لود نمیشه ولی چیزی که خودم دوس دارم اینجوریه(مبلا و اینارو میگم واست)یه رنگی ب ...

من عاشق رنگ فیلی و طوسی هستم همسرمم همینطور. بعد چوبه مبلا چه رنگی باشه ب نظرت؟ مشکی یا قهوه ای پر رنگ؟ وای دقیقا خیلی مبلایی ک روشون میشه کلی کوسن رنگارنگ گذاشت دوس دارمممم❤❤

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
من عاشق رنگ فیلی و طوسی هستم همسرمم همینطور. بعد چوبه مبلا چه رنگی باشه ب نظرت؟ مشکی یا قهوه ای پر ر ...

سفید خیلیییییی خوشگله و شیک.مناسب حال نوعروسم که هست

اررررره منم عاشقشونم😍این عکسا که دادم نگا فقط تو کوسنشو رنگی تصور کن😍

حالا نمیدونم کف خونت دیوارا و اینا چجوریه ولی کلا خیلیییی نازه اینجوری😲

سفید خیلیییییی خوشگله و شیک.مناسب حال نوعروسم که هست اررررره منم عاشقشونم😍این عکسا که دادم نگا فقط ...

اره دقیقا خیلی نازه😍 

کف خونه رو میخوایم پارکت کنیم اگه این مدلی بگیرم پارکت رنگ روشن میذارم. دیوارامونم سفیده.

پارکت چه رنگی ب نظرت خوبه؟

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اره دقیقا خیلی نازه😍  کف خونه رو میخوایم پارکت کنیم اگه این مدلی بگیرم پارکت رنگ روشن میذارم. ...

وای پارکت که دیگهههههه عالیهههههه..پارکتم بنظرم خیلی تیره ی تیره نکن،اونم عکس پیدا میکنم عکس میذارم..تختت رو هم بنظرم سفید و یه رنگ پاستیلی بگیر،مثلا کالباسی..من عاشقشمممممم..

کلا طرفدار سلطنتی نیستم زیاد😑

وای پارکت که دیگهههههه عالیهههههه..پارکتم بنظرم خیلی تیره ی تیره نکن،اونم عکس پیدا میکنم عکس میذارم. ...

اخ دقیقا منو همسرمم سلطنتی دوس نداریم خودم عاشق چیزای اسپرت و شیکم ولی همه هی بهم میگفتن سلطنتی مدرن بخر خیلی بهتره شیکتره.

اره بی زحمت پارکت اگه چیز قشنگی دیدی بهم بگو گلم ممنونت میشم. خودمون یه رنگ طوسی خیلی قشنگ دیدیم اون مد نظرمونه و یه رنگ قهوه ای متوسط. ولی هنوز نمیدونم دقیق. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اخ دقیقا منو همسرمم سلطنتی دوس نداریم خودم عاشق چیزای اسپرت و شیکم ولی همه هی بهم میگفتن سلطنتی مدرن ...

اره طوسی خیلی قشنگه،کلا رنگ روشن خونه رو باز تر و بزرگتر نشون میده رو روحیه هم تاثیر داره با همهههه چیزم ست میشه