2777
2789

من عااااااااشق اینم که تو موهای شوهرم تو لباسش شنودنصب کنم ببینم چیکارا میکنه؟؟ کجاها میره؟؟ با کیا حرف میزنه؟؟

آخه تو مجردی عاشق یه دختره بوده با هم دوست بودن یهو ازش زده میشه(به گفته خودش) حالاهم بماند براچی ا اینکه دلش بامن نبود اما من عاشقش بودمو هستم از اون عاشقایی که چشماشون کوره گوشاشون کر(عاشقای واقعی می‌فهمن من چی میگم) خلاصه عاشقش بودمو هستم... 

خداییش دختره خیلی قشنگه... بهم میگه دیگه اون یادم نمیاد (اینم بگم من اصلا از اون دختره حرفی نمیزنم) نمیدونم چی شد که اینو گفت 

ولی من باااااااااااااااااااااااازم شک دارم تمومی هم نداره یه راه حل بهم بدید که شک ام بر طرف بشه 

دوست دارم پرینت خط شوهرمو میگرفتم ببینم قبلنا چی بهش s می‌داده تا بشم اونجوری که اون دختره بوده تا چیزیم اگه از اون بهتره کمتر نباشه دیوااااااانه ام بخدا

دورو بری ها میگن... همه، نه یکی دوتا که اینا عاشق هم بودن حالا اون ازدواج کرده بچه داره 

منم دوتا بچه اما هر بار شوهرم یه کاری میکنه مثلا همین آهنگ گوش کردن یا فکر کردن یا.... من ربطش میدم به اون اما اصلا به روش نمیارم 

😂😂😂اسیر آوردی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علاقه ای ندارم حرفاش و کاراش برام حوصله سر بره😂😂😂

فقط الان که ماشینش تو جاده خراب شده و اونو گذاشته دلم مسخواد لحظه به لحظهازش خبر داشته باشم😭😭

خیلی خسته شد😭

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

اصلا دوست ندارم معنی نمیده این کارا هر ادمی آزاده بخصوص بعد ازدواج یعنی چی که بعد ازدواج باید از همه چیش با خبر باشیم؟؟!!! اونم یه آدمه ! تا جایی که من فهمیدم اینکارا باعث میشه فقط ازش دور بشی همین ! مقایسه کردن نداره که ادم باید خودشو قبول داشته باشه و بدونه که بهترین گزینه برا همسرشه همین !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بیخیال عزیزم گذشته هاگذشته بافکروخیال خودتواذیت نکن،،سعیم نکن بخوای شبیه اون بشی بهترینِ خودت باش چون بالاخره انتخاب همسرمی...اینم بگم ک پرینت متن اسمسونمیدن میدادنم میگرفتی ک چی!!!

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
یعنی واقعا دوست ندارید بفهمید؟؟؟!!!!! 

نه به هیچ عنوان چون بهش اطمینان کامل دارم،اعتمادمیکنم برای حفظ ارامش خودم تاخلافش ثابت نشده

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀