2777
2789

سلام

شوهرم بیکار و اصلا دنبال کار نیست . اشتباه از خودم بود که رفتم سرکار و ازش هیچوقت هیچی نخواستم و پولمو تو خونه خرج کردم. الان نمیدونم باهاش  چیکار کنم؟ 

برو سر کارت ولی بگو به خاطر مشکلات اقتصادی سرکار بهم حقوق نمیدن و چند ماهی هیچ پولی خونه نیار و پولاتو برا خودت پس انداز کن تا به خودش بیاد و بره سرکار 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌شوهرت چه کاری بلده؟؟؟؟کارهست نمیره؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
برعکس شوهر من تا ساعت ده شب کار میکنه حسرت به دلم موند واسم وقت بذاره

من دام میخواد از خونه بره بیرون . دیگه حوصلشو ندارم بس که همش ور دل منه. تو خونه که هستم اصلا حوصله ندارم کارای خونه رو بکنم 

خواهر منم شوهرش کار نمیکرد خودش رفت سر کار بعد باردار شد شوهرش ب بهانه اینکه از بچه نگهداری میکنه کلا نشست تو خونه الان بچشون بزرگ شده به خواهرم میگه یه بچه دیگه بیاریم😐

‌شوهرت چه کاری بلده؟؟؟؟کارهست نمیره؟

گواهینامه پایه یک داره تمام مدارک و هوشمند و غیره روهم داره . اگه بره رو ماشین شخصی کار کنه کمه کم ماهی سه تومن بهش میدن . 

برعکس شوهر من تا ساعت ده شب کار میکنه حسرت به دلم موند واسم وقت بذاره

خداتو شکر کن شوهر منم هیچ وقت خونه نیست تازه خسیسم هست پولیم نمیده ولی بازم میگم خدا رو شکر که میره سرکار و تو خونه بیکار نیست مرد بیکار از مرد جزامی بدتره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
خواهر منم شوهرش کار نمیکرد خودش رفت سر کار بعد باردار شد شوهرش ب بهانه اینکه از بچه نگهداری میکنه کل ...

من هم یه بچه دارم بدبختی حاضر هم‌نمیشه بچه رو نگه داره

من دام میخواد از خونه بره بیرون . دیگه حوصلشو ندارم بس که همش ور دل منه. تو خونه که هستم اصلا حوصله ...

یکی از دوستای منم اینجوریه ولی اون میگه دوست ندارم شوهرم کار کنه خودش شاغله شوهرشم آشپزی میکنه و به کارای خونه میرسه