2777
2789
عنوان

سیسمونی لطفا بیاید

577 بازدید | 86 پست

سلام خانما 

بی زحمت اونایی ک تازه سیسمونی خریدن بیان بگن چقدر هزینه کردن ؟ 

کلا چقدر میشه 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تخت و کمد معمولی کالسکه با وسایل ضروری و لباس تا ۴ماه رو خریدم کلا دوتومن شد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
۵ تومن بدون تخت کمد . به خدا که هیچی ام نشد . اصلا دیده نمیشه😐

ست کالسکه چه مارکی خریدی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بستگی داره بخوای ایرانی بخری یا خارجی

اگر خارجی بخوای بخری کم کم فقط 10 میلیون میشه پول کالسکه و متعلقاتش.

3 یا 4 میلیون سرویس چوب، البته اگر بخوای مارک باشه گرونتر میشه.

3 میلیون رخت و لباس

1 الی 2 میلیون مینی واش. 

2 میلیون ست لحاف و متعلقاتش

2 یا 3 میلیونم خرده چیزای دیگه

ولی اگر بخوای ایرانی بخری میتونی با 8الی 10 میلیون جمعش کنی

من یه تخت و کمد معمولی کالسکه با وسایل ضروری و لباس تا ۴ماه رو خریدم کلا دوتومن شد

چجوری؟😳

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بستگی داره به خودت که چجوری خرید کنی هم میشه گرون خرید هم مناسب و ارزون

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
چجوری؟😳

شددیگه.... یه کمد وتخت نوجوان خریدم ۹۰۰

کالسکه و کیف ۴۰۰

باحدود ۷۰۰ تا۸۰۰ تومن هم لباسهای نوزادی تا۴ماه و شیشه شیر و ....خریدم همین

یه سیسمونی کااااملا معمولی فقط لوازم ضروری خریدم تا الان حدود 9 تومن! 

4 ت سرویس چوبش

5 ت باقی وسایل

این که میگم معمولی مثلا ست کالسکه دلیجان گرفتم یه تومن!  خب تا 12 میلیون هم داره😒 درنتیجه ما معمولی هم نخریدیم زیر خط فقر خرید کردیم😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بچه ها تخت کشویی نوجوان کسی داره ؟ چطوره خوبه راضی هستین

معازه داره به من گفت کلا تخت کشودار خوب نیست.چون زیر تخت خالی میشه و عمر تخت کوتاه میشه.

شددیگه.... یه کمد وتخت نوجوان خریدم ۹۰۰ کالسکه و کیف ۴۰۰ باحدود ۷۰۰ تا۸۰۰ تومن هم لباسهای نوزادی ت ...

اهان کریر واینا نخریدی؟ لوازم بهداشتیش رو چه مارکی خریدی؟