2777
2789

ما ميخوايم خونمون و كابينت كنيم من خيلي ممبران دوس دارم ولي تا حالا چند تا كابينت سازي رفتيم ميگن اگر اشپزخانه كثيف داريد ممبران بزنيد در غير اينصورت سر يكسال خراب ميشه ، رنگش تغيير ميكنه ، اگه چربي بگيره ديگه پاك نميشه و در كل كيفيت نداره. 

حالا اونايي كه دارين واقعا اينجوريه ؟ بي كيفيته ؟ چند ساله داريد ؟ راضي هستيد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مزخرفیه. اونایی که بلد نیستن بزنن این حرفو میزنن. چون ممبران کار هر کسی نیست اینطوری میگن که منصرف شین. ما دو ساله داریم. سفید هم هست. با یک دستمال تمیز میشه و هر کی میبینه میگه چقدر قشنگه. یک آدم وارد پیدا کن مطمین باش بهترین کابینته

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
اگر اشپزخونه کثیف دارید بزنید؟! مگه نمیگه کثیف بشه دیگ خرابه پس چرا آشپزخونه کثیف بزنه؟ منم خیلی خوش ...

منظور اينه كه دو تا اشپزخانه داشته باشيم و تو تو اوني كه ممبران زديم اشپزي و شست و شو نكنيم 

يعي اشپزخانه دوم كه توش اشپزي و شست و شو كنيم. قبلا ميگفتن حياط خلوت

آها!!!نه من همه کارمو توی همون آشپزخونه انجام میدم و جای دیگه ای هم نداریم. ولی کلا ما توی خونمون مث خونه مامانا نیست که یه سر سرخ کردنی و اینا بخوایم درست کنیم که حالا بگیم خیلی چرب و چیلی میشه ولی توی همین دو سال هم همیشه با دستمال و پاک کننده چند منظوره پاکشون کردیم و مثل روز اول شدم. همچنان نظرم اینه اونایی که حرفه ای نیستن میخوان پشیمونتون کنن. به ما هم چند تا کابینت ساز با دلایل مسخره میگفتن که  نه خوب نیست و ... ولی ما دادیم به یه حرفه ای و خیلی هم راضی هستیم

پس ما هم بگرديم جاي مطمئن پيدا كنيم

اره حتما.کلا هم خیلی به حرف کابینت سازا اهمیت ندین. مثلا همین هم که خوب بود، ما خود کابینت رو سفید انتخاب کرده بودیم، رویه کابینتا (منظورم همون قسمت سنگشه) اونو مشکی.نصابش روز نصب به ما گفت اون سنگ مشکی بیچارتون میکنه و کثیف میشه و زشت میشه و ... رای ما رو زد و ما اونم دادیم سفید زد ولی بعدا پشیمون شدیم چون مشکی با سفید خیلی شیکتر میشد  کثیفیشم ی دستمال میکشیدیم تمیز میشد دیگه