2777
2789

دوستم ازم نظر خواسته در مورد حرف شوهرش بهش لطفا کسی میتونه صادقانه و درست راهنمایی کنه

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستانه بگم بهتون ؛ 

تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنهاد ندید  و اصلا واردش نشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دوستانه بگم بهتون ؛  تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنها ...

از همین میترسم واقعا 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

به دوستت بگو حرف شوهرش باده هواست خیلی روش حساب نکنه. 

علم غیب#  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چی‌گفته شوهرش؟؟

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش برخورده 

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش ب ...

عزیزم در چه زمینه ای قراره حرف بزنی؟

چرا اینقدر گنگ؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران