2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم هر کسی خودش میتونه از خدا چیزهای زیادی رو ب هر مقدار بخواد. دعای خیر و شر هیج کسی در زندگی شخص دیگه تاثیر نداره

البته این فقط نظر منه 

امیدوارم شما نتیجه بگیری

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
در این مورد که حدیث داریم.ولی نظرت محترمه

من فقط قرآن رو میخونم و قبول دارم. حدیث ک پایه و اساس درستی نداره. در قرآن بارها و بارها نوشته سرنوشت هر کسی دست خودشه. حتی نوح نتونست برای فرزندش دعا کنه و نجاتش بده. 

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
نیاز دارم واقعا بچها.خیلی نیاز دارم

برو حرم به پنجره فولاد دخیل ببند ازش کمک بخواه بعدم برو خیریه بگو شرایطتت رو شاید کمک کنن.ولی بهتره یه فکر اساسی بکنین گیریم پول این 6ماه داده شد بقیه رو میخواین چیکار کنین تو که میگی بیکاره خب برین خونه مادرشوهرت یا مادر خودت لااقل تو شهر خودتون کاری پبدا کنید

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست