2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم آبروی شوهرمو برد

722 بازدید | 32 پست

تولد دختر خواهرشوهرم بود . یه تولد خانوادگی و جمع جور . خواهرشوهرم تو جمع بلند و با حالت طلب کارانه به شوهرم گفت تو هر کاری برای بچه های من کردی منم دقیقا همون کارو برای بچه ی تو می کنم اصلا ده برابرشو می کنم . منظورش از لحاظ مالی بود و بیشترم کادوی زایمان . آخه من الان باردارم . بیچاره شوهرم پیش دوماداشون سرخ و سفید شد . خواهرشوهرم خیلی خیلی وضع مالیشون خوبه . 

از شوهرم پرسیدم تو برای زایمانش چی بردی گفت یادم نیست . الانم من می خوام دیگه برای مراسماش نرم خونشون برای زایمانم هم هرچی آورد پس بفرستم بگم شرمنده ما نمی تونیم جبران کنیم ؟ نمی دونیم ای کار درسته ؟

خدایا خودت آرومم کن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیادی حساسی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خواهربرادرن خودشون باهم کنار میان یه پیشینه ای هم راحع به این موضوع  باهم دارن لابد  شما چرا حرص میخوری؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزم رابطه خواهر برادریه شاید واسه خودشون عادی باشه یا حلش میکنن خودشون بنظرم خودتو قاطی نکن چون اون به شما چیزی نگفت طرف حرفش برادرش بود

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍