2777
2789

دخترم 1 ماهشه سرما خورده ولی هنوز خدا رو شکر چرکی نشده و تب سنج گذاشتم دمای زیر بغلش 36 و 5 گاهی 6 و 7 هست فکر کنم زیاده چون راهنمای دماسنج نوشته 5 بهش اضافه کنید که دماش میره بالای 37 و دکتر گفت باید دمای زیر بغلش 36 و 5 باشه چه کار کنم اگه تب کنه چه اتفاقی میفته تجربیات مشابهتون رو به اشتراک بزارید لطفا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
کمک
0
0%
کمک
1
50%
کمک
0
0%
کمک
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست؟؟؟؟؟؟

معمولا اگه بچه ای زیر دوماه مریض بشه هیچ دارویی تجویز نمیکنن فقط بستری میکنن.اگه تبش بالای ۳۸ بود حتما دکتر برو .

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الهی

لباس نخی و خنک تنش کن تب نکنه

هوای خونه رو مناسب نگه دار نه سردش بشه نه گرم

اگر تب کرد دست و پاشو بشور

تند تند شیر بده و خودتم چیزای مقوی بخور که شیرت قوی باشه بچه جون بگیره

اگر دیدی حالش خوب نیست ببر دکتر چون کافیه آب ریزش بینی بگیره.. بچه ها بلد نیستن با دهن نفس بکشن وقتی بینی بگیره میترسن و گریه میکنن...

خوب شیر بخوره تب نمیکنه فقط ببر دکتر که سرماخوردگیش شدید نشه..که فوری لاغر میشه..