2777
2789
عنوان

مامانا کمک نوزاد ۳ روزم

281 بازدید | 53 پست

دختر ۳ روزمخیلیییی نگرانم کرده 

قدش موقع تولد۴۲ هستش الان که نمودار رو دیدم ، دیدم حداقل قد نوزاد ۴۵ هستش یعنی مشکلی چیزی داره؟😭😭😭😭😭😭😭😭

وزنش ۳۲۰۰هستش

تو هفته ۳۹ به دنیا اومده

تو رو خدا کمکم کنید تا فردا که برم متخصص اطفال دق میکنم من😭

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من قدش ۴۷ بود ب باباش زفته کوتاهه چیزی نیس😂

خب ۴۷ طبیعیه

من وشوهرم قدمون متوسطه

من۱۶۶  همسرم۱۷۶ ولی چرا دخترم؟

نه چیزی نیس ۳ سانت بابا هرکسی یه قد و قواره ای داره حالا پسر من ۵۶ سانت بود فک کنم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیرم خودت یبار قدشو بگیر شاید اصن اشتباه اندازه گرفتن معمولا پیش میاد اینقد شوتن که حد نداره.بعدم قد خودتو اطرافیان نزدیک چنده شاید ارثی باشه 

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید
کسی مورد مشابه دیده؟؟؟ یعنی خدایی نکرده مشکلی داره؟

بله دخار خواهر شوهر من هفته ۴۰ اومد دنیا اندازه بچه ۷ ماهه رشد کرده بود الان نرمال شده درشت شده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بعضی بچه ها ریز نقشن من پسر بزرگم همینطوری بود هیچ رشدی نداشت همه میگفت از اون آدم کوچولوها میشه انق ...

وای جدی؟ یعنی قدش بلند میشه؟

یه وقت دخترم مشکل غدد نداشته باشه؟😕