2777
2789
بی ادبی بود عزیزم...قوری مگه چشه؟😊😁

😒😒😒😅😅😅

مگ من گفتم قوری چشه 😂😂😂

ب شوخی گفتم یکم جو عوض شه

اگ برام مهم نبود ک تو تاپیک نمیومدم ک! 😄😍😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگه مبارکت باشه .. 😍

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

وای مبارکه خیلی نازه 😍😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خیلی خوب و خوشگله! بسیار کار خوبی کردی حتما استفاده کن فقط تمیز کردنش سخته! 🤕  منم میخواستم ک ...

خخخ ممنونم عزیزم چشمات خوشگل میبینه نه تمیز کردنش اتفاقل کاری نداره بادوغ تمیزش میکنم راااحت آره استفادش میکنم بابا پولمون کجا بود 😂😂😂خیلی گرون شده ولی راست میگی 

عه با دوغ؟!  چجوری ؟ دوغ گاز دار؟

آره بخدا تو یه کاسه یه کم دوغ میریزم بعد ظرفمو میگیرم روکاسه با اسکاج نرم هی از دوغه میکشم روش زودی تمیز میشه فرقی نمیکنه گاز دارباشه یا ساده 

جالب بود! من با رخشای قوطی زرد با سیم تمیز میکردم امتحان میکنم! مرسی چیز یادم دادی🤗

فدااااااااااااات عزیزم به منم داداشم گفت با دوغ بشور من اولا با رب و آبلیمو میشستم ولی این خیلی راحته سریع تمیز میکنه 

خوشحال شدم باهم صحبتی از شما دوست خوب 💋❤️❤️