2777
2789
عنوان

توخونه یه خوابه میشه سیسمونی چید؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 36 پست
پس خودمون کجا بخابیم ؟

روی تشک عزیزم ،من با وجود تخت خیلی شبا رو تشک تو حال میخوابیم به خاطر تلویزیون نگاه کردن خیلیم خوبه تنوع هم میشه الان که کلا میترسم بیوفتم از رو تخت چون باردارم رو زمین میخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی تشک عزیزم ،من با وجود تخت خیلی شبا رو تشک تو حال میخوابیم به خاطر تلویزیون نگاه کردن خیلیم خوبه ...

وااااای نه اصلا نمیتونم به این فکرکنم که هر روز صبح دوتا تشک بزرگو تا کنم بلند کنم بزارم توکمد تخت خیلی خوبه بچه ببخش که مامانت اینقد تنبله ولی واقعا سختمه 

بابا الکی خرید نکن من دوتا اطاق دارم ولی نمیخوام بخرم یه تخت کنار مادر میگیرم کمد دیواریم دارم خالی کردم براش بچه تا دوسالگی پیش خود مادره انشالله خدا بهت یه خونه دوخوابه میده وقتی میخوای جداش کنی میری براش سرویس میخری تازه من برا عروسکاشم ویترین نمیخرم شلف میزنم به دیوار 

کژالم ندیده میدونم تو زیباترین دختر دنیا هستی     
وااااای نه اصلا نمیتونم به این فکرکنم که هر روز صبح دوتا تشک بزرگو تا کنم بلند کنم بزارم توکمد تخت خ ...

من تشکام بزرگه اما خیلی سبکه و راحت خودم جمعشون میکنم به هر حال اگه چاره ای نبود جمعش کن تا سیسمونی نی نیت به دلت بشینه نی نی منم باید ببخشه مامانیشو از بس کارای بیخود انجام میدمو خودمو خسته میکنم