2777
2789
عنوان

یکی بگه چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 16 پست
به خدا خسته شدن انقد گفتم، با مهربونی با شوخی با غرغر، اصلا احساس میکنم متوجه نیست، اصلا بلد نیست هو ...

اگه مطمین هستی بهش و اطمینان داری. زیاد حساس نشو. چرا دیرامدی ونگرانم شدم کلا آقایون زیاد درک نمیکنن نگرانی رو و میگن نگرانی بهانه اس میخواد کنترلمون کنه.   منم باردارم. ودومین بجه ام هست.   اگه بگم به همسرم انجام میده. اگه نگم خودم انجام میدم.  اما. به خاطر لج ولجبازی کاری نمیکنم که پشیمانی باربیاره مثلا شما بارداربودی نباید کارانجام میدی که سقط کنی.   یه مدت بگی  ناخودآگاه یادمیگیره.   ما5سال یه جا نشستیم باورت نمیشه  همسرم هنوز جای خیلی چیزا بلد نیست.    شما هم دلگرم یه زندگیت باش و زندگیتو بسازو فکرای منفی که به فکرم نیست و توجه نمیکنه بذارکنار.    خیلی کم مرد دور واطرافم دیدم که خودکارخودشان انجام میدن ونیاز به گفتن ندارن. و هستن مردای که با تکرار همسرم یادگرفتن چ کارکنن.  

اگه مطمین هستی بهش و اطمینان داری. زیاد حساس نشو. چرا دیرامدی ونگرانم شدم کلا آقایون زیاد درک نمیکنن ...

باشه عزیزم، هرچند که این مشکل بزرگیه برام تو زندگی، چون خودم خیلی حساسم ولی خوب سعی میکنم بی خیال تر باشم، ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی و نوشتی، لطف کردی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان