2777
2789
عنوان

اقدامیا بیان

119 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم این ماه تصمیم گرفتم عرق رازیانه مصرف کنم وهمچنین عسل و سیاهدانه.یدونه داروی گیاهی هم ازعطاری گرفتم برای تقویت تخمدان که باید دم کنم از پونزده روز مونده ب پری بخورم...دوروز دیگه پریودم تموم میشه.بنظرتون جواب میگیرم با اینا؟کسی امتحان کرده عایا؟؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

از خود خدا بخواه. حتما بعد اینا جواب میگیری... استرس نداشته باش... اصلا. نزدیمی ک کردی نشور خودتو پاهاتو بزن دیوار بالا نگه دار. تکون نخور ک جذب شه. بعدشم اصلا اب سرد نخور. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این ما رازیانه و عسل و سیاه دونه استفاده کزدم واسه اولین بار.17 م موعدمه.ماه 11 اقداممه

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

من از ویتاگنوس 

عسل سیاهدونه و فلفل نکوبیده جواب گرفتم

دم کرده تخم هویج

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم پلی کیستیکم  چند وقت اقدامی ؟ پری هات منظمه؟

عزیزم سه ساله...نه اولا خیلی عقب میفتاد متفورمین میخوردم این ماه دیگه نمیخورم بجای این چیزارومیخورم ببینم جواب میده...الانم سی و هفت روزه اینا میشم

منم اقدامم ماهه دوممه منم کیست آندو دارم من که از خود خدا خواستم و سپردم به خودش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم این ما رازیانه و عسل و سیاه دونه استفاده کزدم واسه اولین بار.17 م موعدمه.ماه 11 اقداممه

ببخشید سیاهدانه رومن کوبیدم ولی کامل اسیاب نشده بعد باعسل قاتی کردم ک هرروز ی قاشق بخورم.شما چ زمانی مصرف میکنید؟؟طعمشم که خییلی تند و تلخه😣

از خود خدا بخواه. حتما بعد اینا جواب میگیری... استرس نداشته باش... اصلا. نزدیمی ک کردی نشور خودتو پا ...

عذرمیخوام من بعد از نزدیکی پانمیشم ولی همیشه اب همسرم برمیگرده بیرون 

ویتاگنوس چیه؟چطورمصرف میکردی

یه قطره بود از بچه های اینجا شنیدم، رفتم از عطاری خریدم هر روز ناشتا روزی ۲۰ قطره ،ماه ۲ اقدام جواب گرفتم ماه قبلش فولیم ۶ بود ماه اقدام ۱۹

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عذرمیخوام من بعد از نزدیکی پانمیشم ولی همیشه اب همسرم برمیگرده بیرون 

پاهاتو چفت کن.... خودتو سفت بگیر.... زیر باسنت یه بالشت بزار... ک حالت شیب پی کنی ک نریزه بیرون. 

یه قطره بود از بچه های اینجا شنیدم، رفتم از عطاری خریدم هر روز ناشتا روزی ۲۰ قطره ،ماه ۲ اقدام جواب ...

واقعا چقد تاثیر داشته من این ماه اگه جواب نگرفتم میخرم براماه بعد

ببخشید سیاهدانه رومن کوبیدم ولی کامل اسیاب نشده بعد باعسل قاتی کردم ک هرروز ی قاشق بخورم.شما چ زمانی ...

عزیزم من شنیدم سیاه دونه ی اسیاب شده خوب نیس و از عطاری پرسیدم گفتن روی یک قاشق عسل 7 تا 8 تا سیاه دونه بریز و تو دهنت بجو .من قبل خواب استفاده کردم

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11