2777
2789
عنوان

میاد یا نمیاد بنظرتون

118 بازدید | 12 پست

سلام خواهرای گلم. من حدود ده روزه با دوست پسرم که قصد ازدواجیم بودیم قهرم سر یه حرفش که حس کردم فقط حس کردما خیانته عصبانی شدم و هرچه زنگ و اس داد جواب ندادم چون عصبانی بودم ! بیشتر وقتا من رفتم جلو الان نمیخوام اینبار من برم چون ازش خداحافظی کردم ولی منتظرشم بنظرتون یه پسر مغرور حاضره دوباره بیاد سمت دختری که دوسش داشته ولی خب بینشون شکراب شده ?!!? یه ماه دیگه تولدمه نمیدونم تا اون موقع میاد یا کلا بیخیالش بشم ! خیلی دلم براش تنگ شده ولی به هیچ وجه نمیخوام برم سمتش و خودش میخوام بیاد نظرتون و تجربتونو میگین ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی ترین قهرتون چقدر بوده

ما قهرم که میکنیم حرف میزنیم باز😐😂قهر با حرف و بی حرف داریم‌ .اما کلا دوسپسری که شما خودت داری میگی بنظرتون بیخیال بشم... مشخصه عاشقانه نیست. چندسالته

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
ما قهرم که میکنیم حرف میزنیم باز😐😂قهر با حرف و بی حرف داریم‌ .اما کلا دوسپسری که شما خودت داری میگ ...

نه اتفاقا خیلی دوسش دارم و تا الان خیلی سعی کردم اخلاقشو این غرورشو کم کنم اما کاملا بی فایدس 31سالمه

نه اتفاقا خیلی دوسش دارم و تا الان خیلی سعی کردم اخلاقشو این غرورشو کم کنم اما کاملا بی فایدس 31سالم ...

عه فکر کردم بچه اید. خب حتمن حرف بدی زدی بهش ک انقد ناراحت شده. من باشم پا پیش میزارم اما با حالت طلبکارانه

عه فکر کردم بچه اید. خب حتمن حرف بدی زدی بهش ک انقد ناراحت شده. من باشم پا پیش میزارم اما با حالت طل ...

همیشه میگه تقصیره توعه با اینکه اون شروع میکنه ولی من ضعفم اینه زود عصبانی میشم زودم فراموش میکنم اما اون نه حس میکنم تنها نیست حتما که این همه دوریمو تحمل میکنه ! ولشم میکنم میگم فردا میگه خودت رفتی و نخواستی

همیشه میگه تقصیره توعه با اینکه اون شروع میکنه ولی من ضعفم اینه زود عصبانی میشم زودم فراموش میکنم ام ...

عزیزم مطمئن باش اگ خودشو بهت ثابت کرده بود هیچوقت نمیگفتی اون یکیو داره. پس حتمن یه کاری کرده یا نتونسته اعتماد تورو کسب کنه

آشتی کنین ، رابطه جن.سی دارین ؟ چه ضرری برات داره آشتی ؟ من اگه جات بودم و رابطه جن.سی نداشتم . حتما آشتی میکردم . و صبر میکردم . اگه کادو نداد بهت که بندازش دور . میخوای چیکار گدای بد اخلاق رو؟