2777
2789

همه تعریف کنید :)

‏تو آتئیست نیستی فقط حال نماز خوندن نداری وگرنه تو بدبختیات قرآنو از عبدالباسط بهتر می‌خونی. (19 سالمه و مجردم)( حوصله کلکل ندارم برای همین پستای دارای توهین و جواب نمیدم ) امیدوارم دلاتون خوش باشه  
خیلی زیادن تو سفر هام مخصوصا چون خیلی ریسک پذیرم 

تعریف کن یکیشونو اگ دوست داری؟

‏تو آتئیست نیستی فقط حال نماز خوندن نداری وگرنه تو بدبختیات قرآنو از عبدالباسط بهتر می‌خونی. (19 سالمه و مجردم)( حوصله کلکل ندارم برای همین پستای دارای توهین و جواب نمیدم ) امیدوارم دلاتون خوش باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار اهنگ گوش می دادم بهار بود و هوا خوب بخاطر همین در هال باز بود احساس کردم یکی نگام می کنه برگشتم به در نگاه کردم یهو دیدم یکی سرشو زود دزدید ولی مطمئن بودم یکی داشت بهم نگاه می کرد حتی کلش رو دیدم.. رفتم بیرون یه نگاهی کردم هیچی نبود...بعدا تصمیم گرفتم درو ببندم و اهنگ گوش بدم...

میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺

تو حموم گیر  کردم چند ساعت با سنگ پا شیشه شکستم خرد شد تو سر صورتم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من یه بار اهنگ گوش می دادم بهار بود و هوا خوب بخاطر همین در هال باز بود احساس کردم یکی نگام می کنه ب ...

من همیشه این اتفاق می افته وقتی خوابم حس میکنم کسی داره من نگاه میکنه

من جدا شدن روح از بدنمو تجربه کردم

چطوری بود میشه توضیح بدی؟

خانوما بنظرتون دعا بگیرم؟ 

وقتی خوابم حس میکنم کسی منو نگاه میکنه دیدین وقتی یکی خیره نگاه میکنه می فمه ادم؟

من خوابم سبکه!