2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد 4 ماهه

121 بازدید | 11 پست

سلام خانوما . خیلی به کمک احتیاج دارم پسرم 4 ماهشه خیلی بد شیر شده یا اصلا نمیخوره یا به زور باید چند سی سی بهش بدم از اولم شیر خشکی بوده شیر اپتامیل شیر ببلاک دادن اونم نخورد نمیدونم چیکار کنم کارم فقط گریه شده بچم جلو چشمم داره اب میشه 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس نداره عزیزم؟

رفلکس داره رانیتیدین میخوره ولی شدید نیست که خیلی بالا بیاره قبلا خوب میخورد الان انگاراز شیر خیلی بدش اومده شیشه رو میزنه کنار نمیخوره نمیدونم چه کنم 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
یا رفلاکس داره.اگه استفراغ نداره ممکنه رفلاکس پنهان داشته باشه. اگه تازه واکسن زدی ممکنه از واکسن ب ...

با رفلاکس هم شیر میخورد الان نمیخوره . واکسنش 5 روز دیگست

حتما ببرش دکتر.شایدرفلاکس پنهان داره. رفلاکس پنهان بالا نمیارن

اره فردا قراره ببرمش بالا هم میاره ولی نه زیاد روزی دو یا 3 بار بعضی وقتا هم هیچی ولی رانیتیدین میدم همش هم شیر میاد تو گلوش از خواب میپره نیدونم رفلاکس داره ولی جز رانیتیدین که دارو نمیدن دیگه کاش اشتهاش خوب شه که شیر بخوره از استرس دارم میمیرم بخدا

اره فردا قراره ببرمش بالا هم میاره ولی نه زیاد روزی دو یا 3 بار بعضی وقتا هم هیچی ولی رانیتیدین میدم ...

نگران نباش.به خاطر رفلاکسش هست. راینتدین .بعد کپسول امپرازول.بعد قرص نکسیم. فقط راینتدین نیست.بستگی به شدتش دارو تغییر میکنه.ولی حتما پیش یه دکتر حاذق ببر.ان شاءالله خوب میشه.