2777
2789
عنوان

تاپيك داستان زندگي كه تركيد😖 تو رو خدا يكي بياد بگه چيشد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 51 پست

خیلیا قضاوتم کردن خیلیا زخم زبون زدن خیلیا هم نیش و کنایه ولی من اون تاپیک رو برای این نزدم که کسی نصیحتم کنه یا تاییدم کنه یا باهام مخالف باشه من زدم چون خیلیا ازم خواسته بودن و اینکه بخوام سبک بشم سواره از پیاده خبر نداره شاید بلایی که تو دوماه سرمن اومد تو تمام عمرتون هم نفهمید چی میگم خدا کنه نفهمید فکر نمیکردم این بلاها رو تو پنجاه سال اینده هم درک کنم اوناییکه عاشقن نمیفهمن زندگی بدون عشق چیه من دو ماخ که عقد کرده بودم سعی میکردم دوسش داشته باشم ولی نمیشد دو ماه گذشته بود بفکر جدایی بودم جرات گفتنشو نداشتم من نرفتم به کسی التماس کنم بیاد منو دوست داشته باشه وقتی گفت برو بخاطر اینکه دوست نداشتم به گناه بیوفته رفتم ولی 3ماه بعد خودش اومد گفت که میخوام بیام خاستگاریت من بدون تو نمیتونم زندگی کنم خودش اومد گفت که دوستم داره 3ماه که گذشت دیدم نمیتونم گفتم طلاق ولی شوهرم نذاشت قرار عروسی رو اومدن بذارن من داشتم گریه میکردم زار زار به زور بردنم خرید لباس عروسی جونمو به زور چیدم همش میگفتم کاش جنازمم نیاد تو این خونه خیلیا تو تاپیکم به مذهبیا و امام حسینیا اهانت کردن ولی مگه امام حسین فقط خوبها رو دوست داره علی گندابی و شاهرخ ضرغامم عاشق امام حسین بودن ولی تو روزای دیگه سال هم مشروب میخوردن بجز محرم ها یعنی امام حسین دوسشون نداشت که علی گندابی تو حرم امام علی جون داد و اونجا دفن شد و شاهرخ ضرغام شهید شد هیچوقت کسی رو بخاطر گناهی سرزنش نکنید که از اون مبرا نیستید چون هیچکس از فرداش خبر نداره شیطانم هزار سال عبادت کرد ولی خدا از درگاهش روندش اینقد مغرور نشیم و به کسی نیش و کنایه نزنیم که به والله عظیم قسم این بلا هم بخاطر سرزنشی که کردم سرم اومد وگرنه من کجا و خیانت کجا تو خوابم نمیدیم بخدا قسم بیزار بودم از خیانت و خیانت کار 

من خودم میدونستم و میدونم کارم غلطه و اشتباه بوده نمیگم کار خوبی کردم تو دوران عقدم زار زار گریه میکردم که دارم خیانت میکنم بخاطر همین میخواستم جدا بشم

کاربری قدیمی هستم"شاه بانوی ایرانی"این نی نی یار دیوونه شده هی منو میترکونه یعنی چییییییی؟؟؟
خیلیا قضاوتم کردن خیلیا زخم زبون زدن خیلیا هم نیش و کنایه ولی من اون تاپیک رو برای این نزدم که کسی ن ...

عزیرم این اتفاقا با این اقای مذهبی مال سال ۹۷ن؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بله ولی من با اون اقا 96اشنا شدم

اها. داستانت اگ واقعی بود بمیرم برات😢خیلی سخته. من خودم عاشق یه عاقایی هستم ۴ ساله ک اگر نشه دیوونه میشم. شما ک این اتفاقا برات افتاده، اگر برگردی عقب بازم برای عشقت میجنگی؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
خیلیا قضاوتم کردن خیلیا زخم زبون زدن خیلیا هم نیش و کنایه ولی من اون تاپیک رو برای این نزدم که کسی ن ...

چرا داستانت ترکید؟ 

عشق اولت چی شد؟چرا دیگه جواب تلفنت رو نمیداد؟ دلیلش چی بود؟ الان خبرش داری؟ خوشبخته؟

اها. داستانت اگ واقعی بود بمیرم برات😢خیلی سخته. من خودم عاشق یه عاقایی هستم ۴ ساله ک اگر نشه دیوونه ...

اره اگه برگردم تا پای جون تا وقتی موهام مثل دندونام بشه میجنگم بمیرمم میدان خالی نمیکنم الان من نگران خودم نیست فقط نگران اونم که بعد رفتن من نابود شد شوهرم از کار بیکارش کرد ابروش رفت الهی بمیرم براش دردش بجونم همه سختیایی که کشیدم فدای یه تار موش ان شاءالله به ارزوش که تنهای ارزوی منه برسه من حتی حاضرم تموم عمرمو بدم در عوض خدا 24ساعت بده بهم که کنارش باشم و فقط زل بزنم نگاش کنن

کاربری قدیمی هستم"شاه بانوی ایرانی"این نی نی یار دیوونه شده هی منو میترکونه یعنی چییییییی؟؟؟
چرا داستانت ترکید؟  عشق اولت چی شد؟چرا دیگه جواب تلفنت رو نمیداد؟ دلیلش چی بود؟ الان خبرش داری ...

اینجا لینک میذارمم برو بخون همشو خبر ندارم بعدم اون عشق دوران جهالته دوران بلوغ ولی از خواهرش شنیدم خوشبخت نیست نمیدونم امیدوارم ختوشبخت بشه برام مهم نیست چشمم دنبالش نیست و لی داستانم بجز این چیز دیگه ایه

این یه تاپیک که تموم داستان کپی شده گذاشتن از صفحه دوم یا سومش شروعع میشه فقط لطفا خوندید کسی قضاوت نکنه و زخم زبون نزنه و نیش و کنایه نزنه فقط جهت دردد و دله نه راهنمایی و نصیحت اگه نمیتونید اینا رو انجام بدید اصلا نخونید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2702773/چرا-ترکید-داشتم-میخوندم?page=5