2777
2789
عنوان

تاپيك داستان زندگي كه تركيد😖 تو رو خدا يكي بياد بگه چيشد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووی مغزمو ریخت بهم دوبار عاشق شده بود بعداولی ولش کرد بابدبختی فراموشش کرد دومی اومد توزندگیش دومی هم مذهبی بود گفت نمیخوام زن بگیرم که زمین گیربشم بعدها به دنیا وابسته بشم بازدواج کرد خیلی گریه کردم باداستانش خیلی بخودش فشار میاورد یه اوضاع بدی داشت خداکنه آرومـبشه دلش

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

هیچی

کلن این پسره ولش کرد زن گرفت

چون خواهر پسره به باباش گفته بود اینا نظامین و اینا خود پسره هم سرباز فراری بود

بعدش دختره با یه پسر مذهبی آشنا شد باهم چت میکردن عاشقش شد

پسره از کارش استعفا داد به خاطر همین گفت من شرایط ازدواج ندارم برو دنبال زندگیت

استارتر هم شوهر کرد سه ماه بعد ازدواجش مذهبیه گفت میخوام بیام خواستگاری اینم یه مدت باهاش در ارتباط بود نمیگفت ازدواج کرده تا آخرش گفت

ولی بازم با مذهبیه در ارتباط بود

شوهرشم جریانو فهمید کلی بزن بزن داشتن

ولی در نهایت مذهبیه رفت استارترم با شوهرشه ولی راضی نیست و به فکر مذهبیست که به گفته خودش عشقشه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
منم نرفتم بيرون بشينم بخووووونم😫

اینم معلدم نیسا راست و دروعش که. اما منم با این هدف خوندم ک اگ داستانم هست داستان جذابیه قلم خوبی داره😂

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

استاتراول عاشق محمدمیشه به خاطرخواهرش اعظم که ازدختربدمیگه بهم نمیرسن محمدم ازدواج میکنه وبچه دارمیشه استاترهم بعدازمدتی توسط دوستش بایه آقای مهربون وتقریبامذهبی آشنامیشه پسره نظامی بوده ولی کارشوول میکنه خانوادشم نمیرن خواستگاری چون کارنداشته ....

بعدش استاترهم باشوهرش نامزد میکنه عروسی میکنه ولی رابطه نداشته تامیگه میخوام جداشم تابااون پسره ازدواج کنه چون خیلی عاشقش بودوبه شوهرش علاقه نداشته ..

آبروش هم میره کلی کتکوایناهم ازخانواده خودشوشوهرش میخوره و.....کلی چیز دیگه 

الان هم باشوهرش زندگی میکنه ولی هنوزم عاشق پسرس

تااینجاخوندم من 

💖💙