2777
2789
عنوان

میخوام یخچال بخرم راهنماییم میکنین خانوما؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 31 پست
خودمم میگم خارجی بهتره ولی خانواده میگن ایرانی بگیر خارجی قطعاتش گیر نمیاد خراب بشه... و این حرفا

نه تو رو خدا خارجي بخر

من تو جهازم فقط گازم ايرانيه،كلي هم پول بابتش دادم ولي اصلا راضي نيستم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم میگم خارجی بهتره ولی خانواده میگن ایرانی بگیر خارجی قطعاتش گیر نمیاد خراب بشه... و این حرفا

این چ حرفیه قطعاتش گیر نمیاد

من تو سه سال اول زندگیم دوبار یخچال عوض کردم

باورت میشه؟چون ایرانی بودن فرتی خراب میشدن و آب پره کشوهای جامیوه شون میشد و....

دیگه از غصه دوتا النگو فروختم رفتم ی یخچال ال جی خریدم

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

من ساید رو ترجیح میدم واسه جهازمم ساید الجی بنتلی دور این دور خریدم بنظرم کافیه واسه یه زوج با این گرونیام که نمیتونی یخچال فریزرو پر کنی که

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

سايد جاش خووبه كه!

من راضيم 

كم حجم نيست اصلا

البته سامسونگ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ممنون عزیزم برم ببینم مدلشو تا چجوریه

دوقلوی الجی بخر جاریم داره خیلی خوبه خیلیم خوشکله البته بگم که ابسرد کنش خراب شده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من قبل عید ساید دور این دور خریدم  فضاش خیلییی زیاد و‌عالیههه  فقط گرونه  میتونی ا ...

منظورتون همین الجی بنتلی هستش؟ خوشم اومده ازش اگه بشه ان شالله همینو میخرم